Ostale naše usluge2023-04-24T13:00:53+00:00

Postoje i druge aktivnosti i treninzi koje nudimo

Reiki joga

Individualni časovi ili vežbanje u paru
Promotivna cena
Individualni časovi 2000 din (redovna cena 2500 din)
Vežbanje u paru 3000 din (redovna cena 3900 din)

Informacije i zakazivanje na tel. 060 0870840

Reiki joga predstavlja kombinaciju određenih joga asana s energetskim Reiki tehnikama i energijama.

Takav spoj omogućava snažan uticaj u cilju unapređenja celokupnog zdravlja. Reiki joga se sprovodi pod vođstvom instruktora koji tokom celog časa primenjuje različite energije u radu sa vežbačima.

Aktivno proticanje Reikija kroz organizam u toku izvođenja vežbi, dovodi do nivelisanja energije u telu osobe, kao i do oslobađanja od negativnih energija i mogućih energetskih blokada, što se vidljivo odražava na stabiliziciji psihofizičkog stanja.

Pored dobrobiti koje donosi vežbanje joge, poseban uticaj Reiki joga ostvaruje i na podsticanje volje za životom, jačanje imuniteta, regulisanje metabolizma, kao i regulisanje drugih fizioloških procesa u organizmu, oslobađanje od štetnih navika (u razmišljanju i ponašanju), porast kapaciteta vitalne energije i podmlađivanje organizma.

Reiki joga je još jedan veoma prijatan i produktivan način rada na sebi u cilju poboljšanja psihofizičkog stanja i kvaliteta života.

Energetski rad podstiče snažan protok Životne energije u prostoru i kroz njeno intenzivno, a istovremeno nežno kretanje, pospešuje brzi, harmonizujući uticaj energije na svakog pojedinca. Smirenost, sigurnost u sebe, kao i priliv novih snaga, pozitivnih misli i emocija, ono je što osećaju vežbači svakoga puta tokom i još dugo nakon časa Reiki joge..

Aviva – vežbe za uspostavljanje hormonalnog balansa

Tel. 064 4481036
angelika.prec@hotmail.com

Aviva metoda se sastoji od nekoliko sistema vežbi. Svaki sistem u okviru Aviva metode je jedinstven skup vežbi, koje pomoću specifičnih pokreta uspostavljaju i usklađuju rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem, zaduženim za lučenje polnih hormona. Sistemi vežbi su dizajnirani tako, da obezbede sveobuhvatno rešenje za različite probleme reproduktivnog sistema i plodnosti, da PRIRODNO reše, bez spoljne intervencije neplodnost, menstrualne probleme i simptome menopauze.

Redovno vežbanje stimuliše cirkulaciju krvi u karlici i jaća unutrašnje organe. Koristeći vežbe u mogućnosti ste da kontrolišete svoje telo i uspostavite hormonalnu ravnotežu. Vežbe sistema Aviva pomažu telu da prirodnim putem poveća plodnost, pre primene agresivne hormonalne terapije i drugih invazivnih postupaka.I još jedna prednost: kada jednom usvojite vežbe, one postaju vaše za ceo život! Možete ih koristiti u svakoj situaciji kad vam budu potrebne. Vaš lični sistem vežbi možete raditi sami kod kuće, u skladu sa mesečnim ciklusom, možete se prijaviti na obuku, ili prisustvovati časovima grupnih i individualnih vežbi. Aviva sistem je efikasan, svima dostupan, prirodan, zdrav i lak za učenje.

Vežbajući po Aviva metodi prirodno uređujete hormonalni sistem, predupređujete menstrualne grčeve i PMS, skraćujete vreme trajanja menstrualnog krvarenja, otklanjate priraslice i blokade, ublažavate simptome menopauze, uspostavljate mesečni ciklus, potpuno prirodno.
Ona pre svega pruža neprocenjivu pomoć damama koje imaju problem sa plodnošću.

Kontaktirajte nas

Aktuelna dešavanja

Pratite najave predavanja, radionica, seminara i individualnih tretmana

Prijavite se za naš Newsletter

    Pored aktivnosti na našem internet portalu www.jogastudiohipokrat.rs i Facebook-u Joga Hipokrat slanjem Biltena svakog ponedeljka želimo da omogućimo bolje i lakše informisanje o mogućnostima i načinima – tehnikama i disciplinama koje mogu da olakšaju borbu sa svakodnevnicom i poboljšaju kvalitet života i fizičko, mentalno, emotivno i psihičko zdravlje.

    Raspored vežbanja

    Instruktori

    Mišljenja o studiju

    Go to Top