Ostale naše usluge2023-01-22T11:47:15+00:00

Postoje još mnoge aktivnosti i treninzi koje nudimo

Body forming – vežbe za oblikovanje tela

Ankica Aleksić – 063420069 ankica.centar@gmail.com

Ankica se fitnesom i zdravim načinom života se bavi dugi niz godina. Praktikuje treninge sa vežbačima u malim grupama i individualne treninge. Posebnu pažnju posvećuje pravilnom disanju, jačanju dubokih trbušnih misica i pravilnoj tehnici izvodjenja vežbi za oblikovanje tela.

Trening je srednjeg intenziteta i sastoji se iz vežbi snage i oblikovanja tela kroz povećanje tonusa misića. Podiže zdravstveni status na viši nivo i utiče na redukciju telesne težine kroz veću potrošnju kalorija. Kao rekviziti koriste se elastične gume i slobodni tegovi.

Promotivna cena 3.500,00 dinara za vežbanje dvaput sedmično  (redovna cena 3.900,00 dinara). Cena pojedinačnog treninga 600,00 dinara.

Mogućnost organizovanja individualnih časova, po dogovoru.

Rad u malim grupama, do 5 vežbača.

Trajanje časa: 45-50min

Termini: Ponedeljak 20:15h i sreda 20:15h

Instruktorka Ankica Aleksić, 46godina, diplomirani ekonomista i dugogodišnji fitnes trener. Završila kurs za fitnes trenera na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu.

Aviva – vežbe za uspostavljanje hormonalnog balansa

Tel. 064 4481036
angelika.prec@hotmail.com

Aviva metoda se sastoji od nekoliko sistema vežbi. Svaki sistem u okviru Aviva metode je jedinstven skup vežbi, koje pomoću specifičnih pokreta uspostavljaju i usklađuju rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem, zaduženim za lučenje polnih hormona. Sistemi vežbi su dizajnirani tako, da obezbede sveobuhvatno rešenje za različite probleme reproduktivnog sistema i plodnosti, da PRIRODNO reše, bez spoljne intervencije neplodnost, menstrualne probleme i simptome menopauze.

Redovno vežbanje stimuliše cirkulaciju krvi u karlici i jaća unutrašnje organe. Koristeći vežbe u mogućnosti ste da kontrolišete svoje telo i uspostavite hormonalnu ravnotežu. Vežbe sistema Aviva pomažu telu da prirodnim putem poveća plodnost, pre primene agresivne hormonalne terapije i drugih invazivnih postupaka.I još jedna prednost: kada jednom usvojite vežbe, one postaju vaše za ceo život! Možete ih koristiti u svakoj situaciji kad vam budu potrebne. Vaš lični sistem vežbi možete raditi sami kod kuće, u skladu sa mesečnim ciklusom, možete se prijaviti na obuku, ili prisustvovati časovima grupnih i individualnih vežbi. Aviva sistem je efikasan, svima dostupan, prirodan, zdrav i lak za učenje.

Vežbajući po Aviva metodi prirodno uređujete hormonalni sistem, predupređujete menstrualne grčeve i PMS, skraćujete vreme trajanja menstrualnog krvarenja, otklanjate priraslice i blokade, ublažavate simptome menopauze, uspostavljate mesečni ciklus, potpuno prirodno.
Ona pre svega pruža neprocenjivu pomoć damama koje imaju problem sa plodnošću.

Kontaktirajte nas

Aktuelna dešavanja

Pratite najave predavanja, radionica, seminara i individualnih tretmana

Prijavite se za naš Newsletter

    Pored aktivnosti na našem internet portalu www.jogastudiohipokrat.rs i Facebook-u Joga Hipokrat slanjem Biltena svakog ponedeljka želimo da omogućimo bolje i lakše informisanje o mogućnostima i načinima – tehnikama i disciplinama koje mogu da olakšaju borbu sa svakodnevnicom i poboljšaju kvalitet života i fizičko, mentalno, emotivno i psihičko zdravlje.

    Raspored vežbanja

    Instruktori

    Mišljenja o studiju

    Go to Top