Cena individualnog tremana: 100 EUR / trajanje 2 sata

Informacije i zakazivanje termina na tel. 063-568605

Kada biste trebali razmisliti o regresiji?

1. Imate uporne strahove ili fobije od vatre, vode,  visine, vožnje automobilom, poroda, majčinstva, emotivne veze, seksa, posla, novca…
2. Stalno vam se ponavljaju situacije u životu: npr dobijate otkaze, svi poslovi vam propadaju, sve veze isto završavaju…
3. Imate naporan ili zavisnički odnos s nekom bliskom osobom, roditeljem, partnerom, bratom ili sestrom.
..
4. Teško ste bolesni ili se bojite smrti.
5. Baš vam se ne živi ili imate osećaj da ne pripadate ovom vremenu.
6. Ne znate svoju životnu svrhu i kojim poslom biste se trebali baviti.
7. Niste sigurni u izbor partnera, posla, mesta stanovanja.

Već i jedan pozitivan odgovor dovoljan je razlog da se podvrgnete ovoj metodi.


Šta je nehipnotička regresija u prošle živote?

Jedna regresijska seansa traje oko dva sata. U toj seansi klijent prolazi 2-3 bivša života. Između toga prolazi se kroz smrt (što je vrlo ugodan osećaj). Zatim sledi razgovor s Vodičem ili Višim Ja o savetima za sadašnji život, te na kraju dolazimo do procesa emocionalnog pročišćavanja, nakon kojeg se vraćamo u sadašnji trenutak.

Klijent leži, ima zatvorene oči, prekrivene maramom, te slike bivših života vidi i emocionalno ih doživljava. Pritom se ne gubi svest o sebi. To je jedno stanje kao pred san, kad vam slike idu pred očima, ali još niste zaspali. Metoda je sigurna i vrlo ugodna.

Ceo postupak se snima i taj snimak dobijate nakon tretmana.

Kada biste ozbiljno trebali razmisliti o regresiji

1. Imate uporne strahove ili fobije od vatre, vode, visine, vožnje automobilom, poroda, majčinstva, emotivne veze, seksa, posla, novca…

2. Situacije u životu koje vam se stalno ponavljaju : npr dobijate otkaze, svi poslovi vam propadaju, sve veze isto završavaju…

3. Imate naporan ili zavisnički odnos s nekom bliskom osobom, roditeljem, partnerom, bratom…

4. Teško ste bolesni ili se bojite smrti.

5. Baš vam se ne živi ili imate osećaj da ne pripadate ovom vremenu.

6. Ne znate svoju životnu svrhu i kojim poslom biste se trebali baviti.

7. Niste sigurni u izbor partnera, posla, mesta stanovanja.

8. Radoznali ste, duhovni ste tragatelj ili jednostavno želite doživeti neki dublji smisao svog života.

Priprema za klijente

Iako za klijente nije nužna neka posebna priprema, bilo bi dobro razmisliti o nekim pitanjima iz vlastitog života. Pogledajte gornji popis pa vidite da li se pronalazite u nekom od navedenih razloga. Osvestite šta biste želeli postići regresijom. Pored toga, u samoj regresiji se mogu pojaviti neki problemi za koje uopšte niste znali da ih imate.

Nema veze ako niste u životu radili nikakve duhovne tehnike. Najčešća motivacija za dolazak su radoznalost, fobije i strahovi, problemi koji se ciklički ponavljaju i nezadovoljstvo sadašnjim životom.

Tok regresijske seanse

Ovo je okvirni opis. U praksi ima još puno detalja. Molim vas da se ne upustate u regresiju bez nadzora stru?ne osobe, jer moze do?i do neugodnih komplikacija!

1. Opuštanje tela deo po deo od glave do pete. Opuštate se koliko možete, ne mora biti savršeno. Svi su pomalo napeti na početku regresije.

2. Vežba vizualizacije u kojoj opisujete prirodu oko svoje kuće ili zgrade u četiri godišnja doba. Tu se vežba komunikacija i opisivanje slika koje spontano naviru, kao jedna priprema za regresiju.

3. Ulazak u bivši život, kroz tunel prema svetlosti, uz odbrojavanje od 10 do 1. Kada se dodje do svetlosti puno ljudi ne vidi ništa, tako da se odmah nakon toga ide na tzv. “unutarnju bazu” – jednu livadu na kojoj se nalazi dugački kameni zid sa puno vrata, od kojih svaka vode u drugi život.

4. Ulazak u prošli život, najvažniji za ovaj današnji. Tu podsvest sama bira u koji se bivši život ulazi, a može se ići i ciljano. Život se mora obraditi do kraja tj. zadnjeg dana života u kojem osoba sagledava svoja dela i eventualno poželi neko iskustvo u sledećem životu.

5. Otpuštanje života i prolazak kroz smrt. Tu se obično doživljava jedno rasterećenje i smirenje, ne vidi se puno. Ako netko želi, mogu se detaljnije pogledati stanja između dva života.

6. Dolazak na livadu i biranje novog života. U jednoj sesiji obično se prolaze 2-3 života.

7. Razgovor s Vodičem ili Višim Ja o savetima za sadašnji život. Tu dobijamo dodatne informacije o bivšem i sadašnjem životu, smernice u vezi posla, zdravlja, emocionalnih odnosa itd. Komunikaciju s Vodičem osoba može nastaviti i samostalno, jer je to veza koja je prisutna ceo život.

8. Emocionalno pročišćavanje. To je jedna vođena vizualizacija kojom se skidaju nakupine teških osćanja. Sastoji se od plivanja s delfinima, kupanja u moru ili pod vodopadom, susreću se anđeli koji isceljuju auru i čakre osobe, te se na kraju povezuje sa unutarnjim izvorom energije, središtem duše i životnom svrhom. To je izuzetno važan deo regresije, kako bi se neutralizirale napetosti bivših života.

9. Vraćanje u sadašnji trenutak.

Elena Antonovska – Professional Coach & Trener

Voli za sebe da kaže da je Professional coach Ericksonovog

koledža– Coaching & Self-Development. A pored toga, lista veština i znanja je prilično duga, te bi samo pomenuli neke od njih: PCM Coach (Process Communication model), Reiki Master, Pranic Healing instructor, EFT practitioner, WingWave coach, NLP Practitioner, Regresoterapeut, Bach Flower Remedies practitioner itd.

Od 2007 godine njen profesionalni pravac je potpuno usmeren ličnom razvoju i trajnoj transformaciji pojedinaca i grupa, kad je osnovala svoj Centar za lični razvoj koji se bavio u to vreme samo alternativnim metodama. Danas, u Skoplju je mesto gde se odvijaju sve aktivnosti povezane sa motivacijom, inspiracijom, edukacijom, podrškom i asistencijom u procesima samo-realizacije, promene i uspeha. Pri tom se koriste veštine, tehnike, metode i znanja koje pokrivaju sve aspekte postojanja ljudskog bića u celini (fizički, emocionalni, mentalni i duhovni). Cilj im je da ljude voljne i željne za promenom vrate u celovitost i osvetle što veći deo njih samih, kako bi izrasli u otvorene, dinamične i samo-svesne individue.