“TESLA METAMORFOZA za lečenje i evoluciju” autor Anja Petrović

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Čuda ne postoje. Postoje samo neke pojave koje možda nismo u stanju da objasnimo i naučno dokažemo u ovom trenutku, pa to neki nazivaju ‘?udima’. U traganju za razumevanjem čuda, ova knjiga nudi nova saznanja i objašnjenja.

„Tesla metamorfoza“ je alternativna metoda lečenja koja privlači veliko interesovanje naučnika zbog fascinantnih izlečenja, uticaja na evoluciju ljudske svesti, kao i zbog nekih sasvim novih fenomena vezanih za ovaj rad. Predmet knjige se proširuje na razumevanje alternativne medicine u celini i povezivanje nauke i spiritualnosti. Anja Petrović traži objašnjenja u savremenim naučnim istraživanjima i nalazi odgovore u drevnim mudrostima.

Napredak je jedino moguć ako prihvatimo da svo znanje nije već u knjigama. Razvoj nauke je često ometan predrasudom da bi sve trebalo da se vrednuje na osnovu zakona koji su već zacrtani. Treba da razumemo da je nauka dinamična disciplina i da se prisetimo da se za neke ‘aksiome’ kasnije utvrdilo da su pogrešni. Takođe treba da prihvatimo da postoje neke pojave koje su očigledne, mada u ovom trenutku možda nismo u stanju da ih objasnimo i naučno dokažemo.

“Nepostojanje dokaza nije dokaz nepostojanja!” (Sagan)

tesla anja knjiga

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone