SVETSKI DAN JOGE 2019 Fotografije sa zajedničkog vežbanja na Petrovaradinskoj tvrđavi, Novi Sad

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Svetski dan joge 16. juna 2019.
Novi Sad, Petrovaradinska tvrđava

Svetski dan joge biće obeležen i u Novom Sadu u nedelju, 16. juna 2019. u 9:00h kod Sata na Petrovaradinskoj tvrđavi.
 Ambasada Indije u Beogradu organizuje zajedničku proslavu Svetskog dana joge širom Srbije u koordinaciji sa lokalnim vlastima, joga centrima i domaćim ekspertima za jogu i svim ostalim relevantnim učesnicima. Program proslave Svetskog dana joge u Srbiji je u skladu sa Protokolom, koji su preporčili stručnjaci za jogu iz Indije.

Vlada Srbije je podržala rezoluciju Indije u Ujedinjenim nacijama da se 21. jun proglasi Svetskim danom joge. Ove godine se Dan joge obeležava u  nedelju 16.06. zajedničkim vežbanjem u Beogradu 9:00h (ispred Narodne skupštine) i u Novom Sadu 9:00h na Petrovaradinskoj tvrđavi (kod Sata).

Za više detalja o proslavi Svetskog dana joge u Srbiji pogledajte na sajtu Ambasade Indije u Srbiji (www.eoibelgrade.gov.in)
Fotografije sa obeležavanja Svetskog dana joge 2018.godine možete pogledati ovde
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone