Svetlosna kozmetologija

 Metoda efikasne, neinvazivne regeneracije i podmlađivanja na ćelijskom, spoljašnjem i na nivou DNK.

Zasniva se na punjenju ćelija ljudskog organizma Svetlosnom energijom koja radi na veoma visokim frekvencijma, što se postiže  pomoću energetskih formula (simbola), takovzanih “kristala realnosti”.

Promene u spoljašnjem izgledu počinju da se primećuju već nakon nekoliko tretmana. Struktura ćeija kožnog tkiva se menja i podmlađuje. Osoba izgleda svežije, zdravije, koža postaje nežnija zahvaljujući procesu učvršćivanja vezivnog tkiva.

Ovaj tip energetske kozmetike utiče ozdravljujuće ne smo na fizičko telo, već i na svetlosna (suptilna) tela ljudskog bića.

Svetlosna kozmetologija se smatra jedinim sigurnim putem borbe s starenjem, jer se u ovom slučaju isceljujući uticaj vrši na uzrok, a ne na posledicu.

Individualni tretmani – promotivna cena 2500 din (redovna cena 3000 din)

Informacije i zakazivanje na tel. 060 0870840

Sanja Kraguljac se bavi jogom od 2014. godine. Zvanje i sertifikat joga instruktora stekla je 2016. godine pohađajući školu Dragana Lončara za joga instruktore “Vidya Yoga” (Beograd) koju je u Novom Sadu vodio Zoran Zrnić, instruktor i osnivač ”Joga studija Hipokrat”.  Šestomesečni intenzivni kurs od 200 sati treninga je u skladu sa standardima Američke joga alijanse.

Nakon završene obuke, nastavlja usavršavanje na visokoj školi za sport i turizam “TIMS” u Novom Sadu pohađajući kurs za osposobljavanje kadrova u sportu  i time stiče kvalifikaciju za dobijanje profesionalne licence i dozvole za rad koju priznaje Ministarstvo sporta i Republike Srbije.

Od 2014.godine se bavi Reikijem. Učeći i pohađajući obuke kod dugogodišnjeg eminentnog učitelja Reikija Margarite Milenković,  2016.godine je dobila zvanje Reiki Mastera, a 2021.godine stiče zvanje Reiki učitelja.

 Radi sa preko 20 energija koje primenjuje u tretmanima (najčešće Anđeoski Reiki, Energije Runa, Zlatni virusolog, Mesečeva obala, Zlatni karkas, Kristalna kugla, Energetska hirurgija, rad sa energijama Eteričnih kristala..)

Od 2015. godine radi kao sertifikovani Svetlosni kozmetolog.

Svoju ljubav prema jogi i Reikiju spojila je 2017. završavajući obuku za sertifikovanog instruktora Reiki-joge.

Februara 2022. godine uspešno završava edukativni kurs “Dijamantske Rune”, teoriju i praksu primene svetlosnih energetskih tehologija u lečenju i unapređenju kvaliteta života i stekla zvanje Dijamantski Magistar.

Po zanimanju je master muzički umetnik i radi kao profesor klavira od 2007.godine.