Nedelja 16.12.2018. u 13:00h predavanje-radionica “Materica-Srce žene” i u 15:00h radionica “Telo-Dom duše” predavač Magdalena Veljković

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Satnica:

13:00-14:00h predavanje “Materica-Srce žene” ULAZ SLOBODAN
14:00-15:00h radionica “Materica-Srce žene”
15:00-18:  h radionica “Telo-Dom duše”

Predavanje o ženi. Njenom polnom organu, vulvi. Materici. Nezi. Ljubavi. Isceljenje materice parom lekovitog bilja.

Žena treba da brine o sebi kao što želi da drugi brinu o njoj.

Od rodjenja svaka žena ima urodjen majčinski instinkt. Brižnost. Uvidjajnost. Šteta što vremenom žena poveruje da to treba neko drugi da joj pruži i uskrati sebi istinsku negu i prihvatanje svog bića.
Žena treba da se vrati svom centru, Materici i da odbaci pomisao da se bilo šta što joj je potrebno nalazi izvan nje same.

I zato nekako srcem osećam da je vreme da se probudi žena, ona koja brine o sebi a ne da se samo ženom deklariše. Da se brine o sebi onako kako je oduvek želela da se neko ophodi prema njoj.
Da joj ne treba neko da bi se osećala bezbedno i sigurno već da vidi jasno sebe i da se njena vrednost ne umanjuje nečijim odlaskom, dolaskom ili nepružanjem pažnje.

Zato želim da na velika vrata žena se vrati svom ženskom principu, da vodi računa o onom delu sebe koji je i dalje tabu tema a taj deo nje je baš ženom i čini.

Od 13:00-14:00h pričaću o starom znanju čišćenja i revitalizacije materice. Znanju koje su koristile i prabake sa naših podneblja. One su znale, mi zaboravile, vreme je da se prisetimo o brižnosti sebi.

Ulaz će biti besplatan jer ovo ne sme da bude tajna niti žene više smeju da zanemaruju nju,
Matericu. Na predavanju će biti predstavljen način isceljenja materice parom lekovitog bilja i svih benefita koje on donosi. A ima ih bezbroj. Para leči gotove sve ženske komplikacije. 💫

🌿 A od 14:00-15:00h će ženama koje se odluče da žele taj vid nege pružiti sebi biti odredjena posebna kombinacija lekovitog bilja prilagodenja njihovom ciklusu, periodu i potrebama. 🌿

Cena drugog dela-radionice je 2.500. U nju spadaju odredjena kombinacije, konsultacija i pakovanje lekovitih biljaka za mesečnu negu materice, od 6 sesija. Kao i instrukcije kako čišćenje parom primeniti u svom domu.

Radionica “Telo – Dom Duše” je 15:00-18:00h gde ćemo otkloniti granice odbacivanje koje imamo prema njemu, telu, domu našem koga neretno maltretiramo i retko ljubavlju negujemo. Okrićemo načine kako ga mu ljubav pružimo. Svakodnevno.

Telo – Dom Duše

Već uveliko postoji bezbroj tehnika i načina kako da umirimo um, kako da emocionalno sazremo a i dalje se najmanje pažnje posvećuje onom u kome se sve to dešava. Telu.

Telo je fizički aspekt našeg postojanja, naš hram. A kao i svako sveto mesto treba biti cenjeno, poštovano i često posećeno.

Zato želim da se povežemo sa njim na dubljem nivou, da osetimo važnost njegove uloge kao i kako da komuniciramo sa njim.

Svaki bol, grč, mučnina ili fizička manifestacija je njegov poziv da se posvetimo sebi.

Zato vas pozivam na radionicu koja je posvećena njemu.

💫 Na njoj ćemo otkriti blokade kao i granice koje smo mu postavili.
💫 Razumećemo možda po prvi put zašto se nešto fizički ne rešava.

💫 Kroz putovanje tela, posvećenost posebnim tačkama i predela na njemu povezovaćemo se sa njim, komuniciraćemo i isceliti iz njih stid, strah, odbacivanje i usaditi pažnju, poštovanje i ljubav.

Biće to jedno ugodno putovanje kroz koje ćemo se dublje saosetiti sebe i otkriti kako da svakodnevno pružamo sebi ljubav i odajemo poštovanje telu za sve što radi za nas.

Cena trosatne radionice je 2.000 dinara.

Nadovezuje se na predavanje Nega Materice – Srce Žena, koje traje od 13-15h
Ne predavanju sve dobro došli jer je ulaz slobodan 🙂

Ukoliko se odlučite da dodjete na oba dogadjaja navedite mi onda imate popust na sveukupno odredjivanje vaše kombinacije lekovitih bilja za negu materice kao i na radionicu Telo – Dom Duše.

Predavanje i radinocu vodi Magdalena Veljković, inače PEAT procesor. Inicirana je u Kundalini Reiki i završila je edukaciju kod Keli Garza. Završava obuku za savetnika revitalizacije Materice.

Zbog ograničenog broja mesta prijave u inbox ili na mail:
ljubavjeresenje@gmail.com

Neka vam budem doprinos i neka se brižnost medju ljudima raširi, razmnožiti i oslobodi.

Predavanje i radionicu vodi Magdalena Veljković, inače PEAT procesor. Inicirana je u Kundalini Reiki i završila je edukaciju kod Keli Garza. Završava obuku za savetnika revitalizacije Materice.

Neka vam budem doprinos i neka se brižnost medju ženama raširi, razmnožiti i oslobodi.
Slobodno na predavanje dodjite sa svojim majkama, sestrama, ćerkama, drugaricama…
Ruku pod ruku pa put nekog novog doba gde žena brine o ženi u sebi.

Zbog ograničenog broja mesta prijave u inbox ili na mail:
ljubavjeresenje@gmail.com

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone