Subota 10.03.2018. 16:30-19:30h radionica “Ljubav prema sebi i drugima” predavač Bojana Svalina

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Bojana Svalina o radionici u Novom Sadu:

” Svi koji prate moj rad, znaju da radionice kanaliziram i da svi koji na njih dođu dobiju upravo ono po što su došli. Kanaliziranje znači da od trenutka kad sam dobila osećaj da održim radionicu, intenzivno prolazim sve one situacije, emocije, blokade, umna stanja,… sa kojima svi koji žele ili će doći na radionicu, imaju izazov, a ne mogu ga sami rešiti. To drugim rečima znači da sam potpuno u energiji svih vas čije su me duše pozvale i sa kojima sam se na nivou duše ko zna kada dogovorila da ću vam baš ja pomoći u onim delovima vašeg života u kojima trenutno izlaz ne vidite sami. Duše se uvek pobrinu da sve bude onako kako je najbolje za sve i u skladu sa našim dogovorima.

Iako ću ja puno pričati, poenta je da pričate i vi, da imamo što manje teorije, te da zaista kroz praktične aspekte života koji vas muče, dođemo do odgovora koji će vas lansirati u orbitu rešenja i lakoće življenja. Niko ne traži “Put prema sebi” zato što je jako zadovoljan životom koji živi i zato što ima odgovore na sva životna pitanja koja ga muče. Svi smo mi putnici na stazi života i svako od nas živi svoju svrhu i pruža svetu ono u čemu je najbolji i što mu ide sa lakoćom. Moja je svrha pomoći drugima povezati se sa svojom dušom, naći onaj svoj istinski i autentičan Put prema sebi, u kojem je ishod uvek veličanstven, a zove se voleti sebe i sve ostale i biti u miru sa sobom i svime oko sebe.

Informisati i prijaviti se možete putem emaila radionicanovisad@gmail.com, te prilikom prijave molim da navedete ime i prezime, email adresu/telefon, za svaku osobu koju prijavljujete. Prilikom prijave, možete poslati i pitanje na koje želite dobiti odgovor. Ukoliko želite na radionici kupiti moju prvu knjigu “Put prema sebi”, možete je rezervisati takođe prilikom prijave.

Cena radionice je 3.000 dinara. Plaćanje je na licu mesta, pred samu radionicu.”

O Bojani Svalini

Rođena sam u Zagrebu, u januaru iste godine u kojoj je ljudska noga prvi put kročila na Mjesec. Možda sam se i zbog toga većinu života osećala kao da sam s druge planete i tražila odgovor na pitanje ko sam to ja. Pritom sam se pokušavala uklopiti u okolinu i činiti ono što sam smatrala da je potrebno činiti da bih bila sretna i ispunjena. Završila sam ekonomski fakultet, radila više od dvadeset godina u struci, udala sam se i rodila dve predivne kćeri, Linu i Enu.

Imala sam sve, samo sebe ne. Srećom, 2006. obolela sam od karcinoma dojke koji me probudio. Tada sam iskoristila priliku da saznam ko sam to ja i krenula sam prepuna entuzijazma putem prema sebi. Na tom sam putu pročitala mnogo duhovne i psihološke literature, završila velik broj seminara, radionica i škola, prošla psihološko i spiritualno savjetovanje i veliku unutrašnju transformaciju.

Rezultat tog puta je novi brak s mojom istinskom ljubavi, mojim suprugom Marijem, rođenje treće kćeri Leni u 45. godini, nakon konvencionalnog lečenja karcinoma, preseljenje u Nemačku, u gradić Leonberg, pokretanje Youtube kanala Bojana Svalina na kojem bez cenzure i s puno ljubavi i želje da pomognem drugima govorim o istinskim životnim vrednostima, pisanje bloga na blogosferi internetskog izdanja Večernjeg lista pod nazivom “Put prema sebi”, življenje svoje životne svrhe i poslanja kroz svoj vlastiti posao i poziv terapeuta za dušu, životnog savetnika i motivatora, skladan odnos s porodicom, prijateljima i, najvažnije, sa samom sobom. Danas živim sebe i svoje snove i put do tog iskustva želim preneti svima koji osećaju da su za njega spremni.

Bojana Svalina

https://putpremasebi.hr

https://www.youtube.com/user/osobniSveMir

https://www.facebook.com/bojana.benovic.3

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone