Petak 25.08.2017. u 19:00h čas “Smeh joga” predavač Olivera Radovanović

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

“Dobro vreme za smeh je kada god možeš.” – Linda Ellerbee

Prošlost je istorija, sutra je misterija, a danas je poklon. Živite u sadašnjem trenutku i smejte se bezuslovno. Smeh je jedan od najvećih zadovoljstava u životu.

Smeh joga je jedinstvena tehnika koja nas uči smehu bez razloga. Za to ne treba imati smisao za humor, potrebna je samo spremnost da se smejemo i da to radimo redovno.

Smeh je najbolji lek. Unesite dnevnu dozu smeha u svoj život i uživajte u blagodetima koje ćete dobiti kroz potpunu eliminaciju stresa i jačanje vitalnih životnih energija.

Smeh u grupi dodatno povećava osećaj pripadnosti i deljenja, tako da ćete nakon časa otići sa osećajem kao da ste okupali u čistoj ljubavi i sreći.

Cena: 400 din, prijave na tel. 063-568605

Šta ćemo raditi na Smehaonici – času Smeh joge?

“Tvoje telo ne može da izleči bez igre. Tvoj um ne može da izleči bez smeha. Tvoja duša ne može da izleči bez radosti.” – Catherine Rippenger Fenwick

Smejaćemo se, plesati, pevati, igrati… da ozbiljno…da bi napravili malo radosne buke i da bi bili prilično šašavi i detinjasti. Podsetimo se detinje razdraganosti. Možda će zvučati nemoguće da neki jednostavan smeh, ples, pevanje i igranje mogu da generišu tu dubinu blagostanja … .ali SMEHOM se to postiže! Kao na času joge aktiviraćemo blagotvorno disanje, probuditi duh i energiju tela,i još mnogo više, radićemo to sa smehom i unutrašnjom srećom.

Koristićemo: smeh, improvizaciju, razigrane aktivnosti, tehnike disanja, smeh meditaciju, jezik smeha, grupne interaktivne vežbe, igru… što sve stvara jaku grupnu dinamiku koja čini da se osećamo opušteno, budemo povezani sa drugima, budemo pozitivni, srećni, manje ozbiljni, uživamo u zaraznom smehu, budemo prisutniji u svom životu, povežemo sa ljudima sa kojima se smejemo, budemo radosniji i spontantaniji.

Svi ste dobrodošli. Smeh je univerzalni jezik kojeg razumeju svi. Nisu bitni nacionalnost, religija, etnička pripadnost, pol… Svi prepoznajemo smeh kao dragoceni dar života. U Smeh jogi nema pokreta koji izazivaju bol, nije potrebna posebna oprema, prethodno znanje ili fizička smpremnaost i spretnost.

Potrebno je samo da dodjete i prepustite se znalački vodjenom smehu. Za nas je Smehaonica mesto gde imamo dozvolu za osmeh, za smeh i igru kroz dečiju razigranost. Budite zaintrigirani ovim konceptom i proverite da li će i vama Smeh joga fenomen pomoći da otkrijete kako da budete dobro u SADA. Mi znamo kako da vas opustimo i podstaknemo da se prepustite bezuslovnom smehu. Imamo  magičn moć dodira za izmamljivanje vašeg smeha na površinu. I iako smo se svi sigurno smejali… malo nas se smejalo ovako! Osećaj je predivan!! Probajte… Uvereni smo da ćete uživati.

Pozovite partnere i prijatelje, povedite decu i unuke i ponesite vodu i osmeh. Dobrodošli!

Neka smeh postane vaša najbolja navika!

Više o Smeh jogi možete pročitati na sajtu udruženja Smeh Joga Srbija www.smehjoga.rs

olivera-radovanovic-1Voditelj radionice:
Olivera Radovanović, svedok moći našeg unutrašnjeg potencijala za samoisceljenje kroz smeh. Predsednica Udruženja Smeh Joga Srbije, sertifikovani učitelj Smeh joge, implementator ove moćne tehnike u Srbiji, lider ove profesije u regionu. O Oliveri možete pročitati na medjunarodnom sajtu Laughter Yoga International: http://laughteryoga.org/leader-profile/1719/ ili na sajtu udruženja smeh joge u Srbiji:http://smehjoga.rs/olivera-radovanovic/.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone