Subota 29.06.2019. 10:00-18:00h seminar “Vibracija buđenja-ENERGETSKI BOOM” voditelj seminara Gordana Perkučin

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Vibracija buđenja je program koji nas budi i pokreće na svim nivoima. Radi na fizičkom, emocionalnom, duhovnom, energetskom i mentalnom telu.

Spojićemo jogu, razne tehnike disanja, meditacije, muziku u jednu skladnu i moćnu celinu koja će vas odvesti na put ka ispunjenijem, srećnijem i svesnijem životu.

Vibracija buđenja – energetski boom stavlja akcenat na rad na suptilnom energetskom telu.

Na seminaru ćemo se upoznati sa raznovrsnim tehnikama disanja kroz koje ćemo spoznati prisustvo, snagu i vibraciju energije u nama samima. Disanjem ćemo dospeti u prošireno stanje svesti i u tom stanju raditi na povećanju ljubavi prema sebi, spoznaji samih sebe i sopstvene moći. U tom stanju ćemo se suočiti sa aktuelnim životnim problemima i videti ih iz sasvim drugačije perspektive. Ova stanja su izuzetno efikasna za otklanjanje podsvesnih blokada. Putem meditacije ćemo osvestiti i ući u neke duboke emocije koje nas koče i sputavaju u životu i otpustiti ih.

Seminar je praktičan i intenzivan. Mnogo rada, malo priče.

Radimo u malim grupama. Svako radi na svojim temama, a energija grupe pospešuje individualne procese. Dobićete instrumente za samostalni nastavak rada kod kuće.

Da li ste spremni da investirate u sopstvenu budućnost, da izađete iz zone komfora i napravite jedan važan korak ka ostvarenijem i svesnijem životu?

Promotivna cena Seminara Vibracija buđenja – ENERGETSKI BOOM je €100.

Obavezne prijave na e-mail

gordana.perkucin@gmail.com

Sva pitanja i objašnjenja na mail gordana.perkucin@gmail.com

ili na telefon (Viber) +381 66 9538037

“Moje ime je Gordana Perkučin. Univerzum me je obdario mnogim interesima i talentima koji  su me doveli do velikih uspeha u raznim životnim oblastima. U mladosti sam se bavila sportom – stonim tenisom i osvojila jednu olimpijsku medalju, dve svetske i niz evropskih medalja. Završila sam fakultet matematike U Novom Sadu. Živela sam i radila u Milanu 23 godine gde sam se prvo bavila trenerstvom, a zatim, nakon novog petogodišnjeg školovanja, ostvarila uspešnu karijeru u oblasti optometrije. Pre 15 godina sam se zaljubila u jogu i od tada je redovno praktikujem. Postala sam i instruktor joge.

Svi ti uspesi me nisu činili potpuno srećnom. Godine ulaganja, rada, posvećenosti i ostvareni rezultati  na profesionalnom nivou i u spoljašnjem svetu donosili su mi samo trenutno zadovoljstvo i sreću. A u meni su sve više bile prisutne neispunjenost i tuga.

Nastavila sam da tragam i krenula na najuzbudljivije putovanje svog života, putovanje ka svom unutrašnjem svetu, ka samoj sebi, ka spoznaji svoje duše i svog pravog ja.

Na putu svoje samospoznaje i ostvarenja sam već petnaest godina. Taj put je počeo jogom i nastavio se raznim duhovnim, telesnim i energetskom tehnikama. Radila sam sa velikim brojem duhovnih učitelja i svaki od njih je ostavio važne tragove u mom životu i mnogo doprineo mom ličnom razvoju. Duboko sam im zahvalna za sve što su mi pružili.

Sada svoje znanje i iskustvo prenosim drugima da bih pomogla svima koji se ne osećaju ostvareno i srećno da pronađu sebe, svoju svrhu i ponovo osete životnu radost.

Pridružite se mojoj facebook grupi  https://www.facebook.com/groups/UspehSreca/

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone