Subota 29.02.2020. 18:00h seminar “Postani njegova ultimativna fantazija-Love coaching” predavač Tadeja Rastoder

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Postani njegova ultimativna fantazija (Love coaching/romantični odnosi/muško ženski odnosi)
Ovaj seminar će vam dati bolje razumevanje muškog sveta i onoga što svi muškarci žele. Da li se i vi pitate zbog čega mi se ponavljaju iste veze? Šta radim pogrešno?  Da li su svi muškarci isti? Zar više nisam atraktivna? Kako da znam da me voli? Kako da postanem njegova ultimativna fantazija? Šta ako vam kažem da za svakog čoveka postoji tajna formula.
 Ako vas zanima romantični svet koji nikad niste upoznali, onda dođite na seminar koji će se održati 29.2.2020 u 18h u Hipokrat joga centru. Tu sam i zbog svih vaših pitanja na koje ću vam odgovoriti tokom seminara.
Informacije i prijave na tel. 063-568605
Tadeja Rastoder rođena je 1986. u mestu Jesenice u Sloveniji.  Za sebe kaže da je Jugoslovenka, jer ima gene nekoliko nacija sa Balkana. Studirala je menadžment (smeer wellness) i napisala knjigu (priručnik za muške ženske odnose) koja se trenutno obrađuje i uskoro će biti objavljena.  Rano se udala, brak nije bio ugodno iskustvo nakon čega je, povređena i skrhana, počela proučavati muško-ženske odnose. Nije joj bilo jasno šta zapravo radi pogrešno i kako treba da postupa u određenim situacijama. Ubrzo se počinje intenzivnije baviti tom temom i tako nastaje njen youtube kanal, a od nedavno postoji i blog. Najveće joj je zadovoljstvo da pomogne ženama da ostvare najlepši mogući romantični odnos. Dok je pronalazila sebe i proučavala muško-ženske odnose pronašla je ljubav svog života ili ju je možda ljubav pronašla. Majka je troje dece i vrlo je ponosna na njih. Živi sa porodicom u Austriji.
Link YT kanala: Adeyas Diamonds
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone