Subota i nedelja 27. i 28.01.2018. seminar “Emocionalna energo terapija i transformacija” predavač Ivana Kuzmanović

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Dragi prijatelji, klijenti, čitaoci i svi drugi koji pratite i volite Ivanin rad

srećni smo što možemo da vas obavestimo da je od septembra 2017. počela obuka jedinstvene koučerske tehnike Emocionalna energo terapija i transformacija (EETT) koja kombinuje psihoterapeutski, koučerski i energetski pristup.  Prvi modul u Beogradu i Podgorici prošao je u oduševljenju učesnika i katarzičnim efektima. Sada se formiraju grupe u Novom Sadu i Kragujevcu.

Prvi modul Seminara EETT održaće se u Novom Sadu 27. i 28. januara u Joga Hipokrat Centru.

Ovo je tehnika za sve one koji su u dosadašnjem radu na sebi shavtili da postoji “karika koja nedostaje”, kao i one koji su spremni da u Novoj godini dozvole promene na bolje za kojima već dugo čeznu. EETT je pristup i iskustvo nakon kojeg više nije isto: svi aspekti života razvijaju se i menjaju, a VI postajete ona promena koju želite u svetu.

Tokom svog višedecenijskog rada na sebi, na svom emocionalnom i duhovnom sazrevanju kao i kroz edukacije, sretala sam divne učitelje, stručnjake i energetičare. Ali me je često mučilo to što nikada nisam imala sve na jednom mestu, jer  kada bih konačno uspostavila odnos poverenja i otvorila dušu, te dobila određene uvide, javljala se potreba za strategijom, za “know how” kao i za energetskom podrškom tokom burnih procesa.To me je od psihoterapeuta vodilo ka kouču, od kouča ka energetičaru, pa u krug.

Emocionalna energo terapija i transformacija na jednom mestu i sa jednim koučem nudi pronalaženje dubinskih odgovora i uvida, razvoj strategija za promenu situacije i energetsku podršku tokom celog procesa. Savremenim rečnikom, – dobijate “tri u jedan”. I to nije sve! (šala mala).

Dobijate izvanrednu mogućnost da se upoznate i povežete sa sebi sličnim, srodnim dušama, zajedno iskusite osećaj bliskosti i jednosti i otvorite nove dimenzije poverenja i međusobne potpore.

Kome je EETT  namenjena

  1. Svima koji su već na putu ličnog razvoja ili se spremaju da krenu

Da se razumemo: malo ko kreće na ovaj put zato što želi da spozna Boga ili zato što nema druga posla. Krećemo jer nas nešto itekako boli, jer su nam ograničenja postala prejaka, strahovi narastajući poput kvasca, odnosi upravo suprotni onome što želimo i pitanja “U čemu je smisao” i “Zar je ovo život” vise nad glavom kao Demoklov mač, dok se godina za godinom sve ubrzanije smenjuje. Moji nemiri bili su hronični, napadi panike redovni, a emotivne veze turbulentne i nezadovoljavajuće.

Posle mnogo godina rada na sebi, učenja, stradanja i rada sa drugima, znam da mogu da vam pomognem da pronađete smisao, uživate u sebi, uživate u životu i odagnate strahove, panike i nemire. Takođe, mogu da vas obučim kako da vi sutra pomognete drugima.

Zato je ova koučerska metoda baš za vas!

Naučićete kako da se uspešno nosite sa izazovima, kako da vam bude udobno u svojoj koži, kako da unesete radost u svakodnevnicu i pronađete mir, zadovoljstvo, satisfakciju i smisao u svemu što radite.

  1. Trenerima, vaspitačima, terapeutima, nastavnicima, psiholozima, energetičarima

Vi koji već prenosite svoju ljubav, znanja i umeća na druge, vi koji ste podrška u razvoju mladih i vi koji znate da je samo nebo granica, izborom svojih poziva preuzeli ste odgovornost za stalno napredovanje, istraživanje, razvijanje, usavršavanje, kako biste sa što više uspeha radili sa onima kojima ste potrebni.

I kako bi svi skupa efikasnije odgovorili na zahteve ubrzanog življenja, globalnih promena i evolucije svesti koja se u ovom trenutku dogadja na planeti Zemlji.

Koučerska tehnika EETT je za vas zato jer donosi nova znanja, obilje praktičnih vežbi, i pristupe koji omogućavaju dubljie, efikasnije i trajnije rezultate kod vaših klijenata, kod svih onih kojima ste uzor.

Ona je za vas i zato jer ćete ponovnom proradom svojih sadržaja i sticanjem novih umeća biti primer da samo kontinuirano učenje donosi prave rezultate. Vaša znanja i vrline dobiće novi sjaj

  1. Roditeljima

Roditeljstvo je veoma izazovan put, sa čestim iskušenjima, dilemama i padovima. Pa ipak, put s kojeg nema odustajanja.

Malo roditelja zna  da je najveći broj tema kod kojih se zapinje u roditeljstvu zapravo nerazrešeni zadatak iz sopstvenog detinjstva.

Što više budete znali o sebi i umeli da se nosite sa svojim frustracijama, brigama, i sumnjama, to će više vaše dete imati emocionalne stabilnosti, poverenja i samopouzdanja.

Mnoge veštine, pristupi, tehnike i znanja iz EETT primenjive su u odnosu sa vašim detetom a energetskim sposobnostima moći ćete da doprinese boljitku i zdravlju cele vaše porodice.

  1. Menadžerima i preduzetnicima

Samo vi znate koliko je važno, a koliko stresno biti pravi lider, biti onaj kojeg slede i ko nosi odgovornost za prekookeanski brod, posadu, putnike i tovar na njemu.

Samo vi znate da nije lako upravljati i da je na pučini moguće zalutati.

Zato je ova tehnika za vas:

Da naučite kako umanjiti stres.

Da spoznate kako vaše unutrašnje stanje može da olakša upravljanje.

Da naučite efikasne pristupe u radu sa ljudima kada je vaša pozicija liderska, a dobra i jasna komunikacija, poverenje i poštovanje osnov njenog opstanka.

Koncept i trajanje obuke

Basic  lavel (osnovni nivo)-   LIČNI RAZVOJ (PERSONAL DEVELOPMENT) , predviđa pet modula u trajanju od dva dana (14 sati), sa razmacima od mesec, ili mesec i po dana između svakog modula.

Polaznici dobijaju literaturu, radne sveske i zadatke.

Po završetku Osnovne godine (pet modula) polaznici dobijaju sertifikat.

Cena jednog modula je 130eura

AUTOR I PREDAVAČ – IVANA KUZMANOVIĆ, KNJIŽEVNICA, LIFE COACH, REIKI MAJSTOR I UČITELJ MEDITACIJE

Iza mene je trideset godina pasioniranog bavljenja i istraživanja duše, ljubavi, svesti i drugih metafizičkih pitanja, od čega deset pripada uspešnoj praksi – radu s velikim brojem klijenata koji su tokom individualne ili grupne saradnje pronašli svoje odgovore, puteve i ostvarili mnoge od svojih želja i ciljeva.

Napisala sam osam knjiga koje su sve bestseleri, a studija o ljubavi “Od kada sam se zavolela – VOLIM” je najčitanija knjiga u oblasti popularne psihologije u regionu.

Ukoliko ste zainteresovani za dodatne informacije, imate pitanja ili već sada znate da je ova tehnika kao stvorena za vas, molim vas da se prijavite za info veče, druženje na kojem će biti predstavljena tehnika Emocionalna energo terapija i transformacija i biti prikazane neke od tehnika, na mejl ivanauna@gmail.com, ili pozivom na broj 063 377 869.

 “Životnim putem Ivana Kuzmanović  ide puna rešenosti da za izazove, pitanja i prepreke pronađe pravi, gotovo matematički precizan način prevazilaženja, vođena idejom da tamo gde postoji problem postoji i rešenje.

Ovim stavom, istinoljubivošću, velikim razumevanjem, iskustvom i znanjem ona živi svoju misiju: da kroz knjige, radionice i individualne susrete otvori nove vidike, otkloni zablude i pomogne razvoj ljubavi prema sebi i bližnjima.

Veliki je broj onih koji, zajedno sa Ivanom, uspeju da sve poslože i otvore sebi put za radost i napredak.

Ivana tako dobija nova iskustva i novi polet da nam piše divne i razumljive knjige, i pronalazi nove, kreativne odgovore na pitanja ljudske duše.Na  svoju radost i sreću svih  nas koji sa velikim zadovoljstvom i poštovanjem pratimo njen rad.”

Dr prim. Andjelka Kolarević, psihijatar i psihoterapeut

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone