Subota i nedelja 25. i 26.05.2019. seminar “Emotivni tornado-Oslobađanje potisnutih emocija, odblokiraj se, pokreni se” predavač Tatjana Stojić

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Potisnute emocije su jedan od najvećih uzroka mnogobrojnih problema, zdravstvenih, emotivnih, poslovnih i u odnosima sa drugim ljudima…
Mi privlačimo u naš život stvari ne onim svesnim delom, već onim unutar nas, onim što još nismo osvestili i zato su odgovorne potisnute emocije. To su emocije iz detinjstva, iz prenatalnog perioda, porodične karme ili prošlih života…
Veliki deo svog života smo potiskivali svesno ili nesvesno emocije koje smo etiketirali kao negativne. Te potisnute emocije nisu nestale, još uvek su u nama i kad tad će izaći na površinu.Da  bi mogli kreirati život kakav želimo, moramo se osloboditi potisnutih emocija.
 
Šta ćete dobiti na  ovom seminaru?
U ovom seminaru, vodiću vas da iskustveno otkrijte svoje potisnute emocije i da ih otklonite, da otkrijete vlastite blokade i prestanete biti najveći saboter vlastitig uspeha.
Ovaj seminar omogućava jedan dubinski rad na sebi na svim nivoima: mentalnom, emotivnom, energetskom i duhovnom. Suočavanje sa svojim najdubljim blokadama se radi kroz iskustvene vežbe, kroz koje se dobijaju uvidi za moguća rešenja mnogih životnih problema.
Prorađuje se odnos sa roditeljima, odnos sa precima, neprijatna iskustva iz detinjstva i mladosti, oslobađanje od destruktivnih karmičkih uticaja i uticaja predaka, energetsko povezivanje sa pretcima i porodicom u sve u cilju jačanja sopstvenih korena.
Na seminaru pored mnogih dubokih vežbi, radimo tehniku”Emotivno čišćenje”, gde se oslobađate potisnutih emocija.Radi se i na telesnom izbacivanju besa i ljutnje koji nas koče da naš život pomaknemo sa mrtve tačke.Radi se čišćenje unutrašnjeg prostora. To nas dovodi do naših potencijala i povećanju ljubavi prema sebi.Svako radi na svojim temama, a energija grupe uz telesne i energetske vežbe pospešuje individualne procese.
 
🏠 Mesto održavanja:
Joga studio Hipokrat, Stratimirovićeva 6
 
🕛Satnica seminara:
subota,    25.5. od 10:00 h – 18:00 h
nedelja,  26.5.  od 10:00 h – 18:00 h
Koja je tvoja investicija?
Iskoristi PROMO cenu jer si učesnik prvog ciklusa seminara od samo 211 evra (25 000,00 dinara)
Redovna cena ovog seminara je 300 evra.
☎ Za ovu grupu je ograničen broj učesnika na 11, zato na vreme rezerviši svoje mesto
i  prijavi se  na: stojic.tatjana1@gmail.com, a sva pitanja možete usmeriti
na moj broj telefona: +381606390349 ili u inboks moje stranice LaTaJa https://www.facebook.com/lataja.manifestacija/
Radionicu vodi Tatjana Stojić.
Tatjana o sebi:
 
❤ Moje ime je Tatjana Stojić, profesor , ŽENA koja zna koliko je ženska SNAGA  u njenim osećanjima i kako se dolazi do životne radosti i ispunjenja.
Moj put me je odveo do raznih duhovnih učitelja i do savlađivanja mnogih  duhovnih, telesnih i energetskih tehnika.
Sada svoja znanja koja su pre svega iskustvena prenosim dalje. Volim Holistički pristup životu što znači da uvek sagledavam širu sliku nastanka problema i baš iz tog razloga se i  moj rad zasniva na svim nivoima: mentalnom, duhovnom, telesnom, energetskom i emotivnom.
Ne samo što pomažem ljudima da ostvare svoje snove, i ja ostvarujem svoje snove. Ličnim primerom i iskustveno dajem primer drugima. Moji odnosi sa bližnjima su svakim danom sve ispunjeniji i kvalitetniji. Moj odnos sa partnerom koji je bio problematičan je sada pun ljubavi, razumevanja i ispunjenosti.
Moj veliki problem je bilo moje samopozdanje koje me je sputavalo da izađem iz svoje zone komfora. Sada hrabro idem u susret svojim izazovima i uspešno vodim druge na tom putu. Moja ženstvenost i buđenje ženske energije je pokrenulo moj život u sasvim drugom smeru, punom radosti i ispunjenja i znam kako da i druge žene dovedem do toga.
Dugogodišnje edukacije na planu ličnog razvoja su doprinele kvalitetu mog rada, individualni rad sa klijentima na otklanjanju potisnutih emocija i podsvesnih blokada mi daje ogromno iskustvo u radu, a najveće i najvrednije iskustvo kroz koje sam prošla je što sam asistent gospođi Sonji Simonovskoj na međunarodnim obukama koje su mi danele lakoću u radu sa grupama.
Više o meni i mom radu možete doznati na mom sajtu Zlatni Put  https://www.zlatniput.rs/
U mojoj Facebook grupi SNAGA je ženskoga RODA https://www.facebook.com/groups/snagajezenskogroda
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone