BOŽANSKA SILA ISCELJENJA

 Najnovije iz Rusije

 Izvor energije – Tvorac  

  Božanska Sila Isceljenja isceliće sve šta god je potrebno!

          Univerzalna, svestrana, višenamenska, svedimenzionalna Božanska energija Isceljenja!

Na Vašu molbu i nameru, Božanska Sila Isceljenja isceliće sve, šta god je potrebno! Vas, druge ljude, vaše bližnje i vaše klijente… Vaše okruženje, odnose, situacije, predmete, životne ili radne prostore, gradove, čak i čitave regione…

Božanska Sila Isceljenja je moćna energija Novog Vremena, energija novog, do sada nepoznatog u svetu formata, ova energija dolazi direktno od Tvorca.Božanska Sila Isceljenja poseduje svoj vlastiti intelekt i svoju inteligenciju. Ne poseduje stalne određene vibracije, zato što se sama podešava na tu vibraciju koja je potrebna „operateru“ – korisniku energije, u cilju postizanja što bržih maksimalno efikasnih rezultata.

Energija se sama podešava i uklapa se u situaciju kojoj je potrebno ispravljanje. Ovu energiju nije moguće zloupotrebiti na bilo koji način, njome nije moguće naneti bilo koju vrstu štete ni sebi, ni bilo kome drugome. Ona se aktivira u bilo kojim situacijama i bilo kojim uslovima i već nakon 5 minuta počinje da deluje snažno i duboko na svim nivoima.

Primenjujući svaki put Božansku Silu Isceljenja, Vi rešavate ne samo svoje svakodnevne probleme i zadatke, Vi, takođe, rastete duhovno, evoluirate na svim nivoima i na nivou Duše.

Radeći s ovom energijom Vi donosite Svetlost svom okruženju i čitavom Svetu!

Svi polaznici seminara dobiće na poklon još jednu moćnu i energiju koja momentalno deluje – Božanska Sila Pročišćenja, koja pročišćava sve šta god poželite i nezamenljiva je dopuna Božanskoj Sili Isceljenja.

Jednostavna aktivacija. Vreme praktikovanja 5-15 minuta!

 UŽIVO!

 Uslov za pohađanje seminara ne postoji.

Seminar održava Reiki učitelj Margarita Milenković.
Trajanje seminara: 3 sata.
Dobija se: skripta.

Razmena energije: 20 000 dinara. Za polaznike seminara koji se održava  8.11.2020. u Novom Sadu Razmena energije: 17 000 dinara

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate Anitu na tel. 063-568605