Reiki joga instruktor Sanja Kraguljac ponedeljkom 19:30-21:00h NOVO!!!

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Informacije i prijave na tel. 063-568605
Zbog ograničenog broja mesta obavezne prijave!

Reiki joga predstavlja kombinaciju određenih joga asana s energetskim Reiki tehnikama i energijama. Takav spoj omogućava snažan uticaj u cilju unapređenja celokupnog zdravlja. Reiki joga se sprovodi pod vođstvom instruktora koji tokom celog časa primenjuje različite energije u radu sa vežbačima.

Aktivno proticanje Reikija kroz organizam u toku izvođenja vežbi, dovodi do nivelisanja energije u telu osobe, kao i do oslobađanja od negativnih energija i mogućih energetskih blokada, što se vidljivo odražava na stabiliziciji psihofizičkog stanja.

Pored dobrobiti koje donosi vežbanje joge, poseban uticaj Reiki joga ostvaruje i na podsticanje volje za životom, jačanje imuniteta, regulisanje metabolizma, kao i regulisanje drugih fizioloških procesa u organizmu, oslobađanje od štetnih navika (u razmišljanju i ponašanju), porast kapaciteta vitalne energije i podmlađivanje organizma. Reiki joga je još jedan veoma prijatan i produktivan način rada na sebi u cilju poboljšanja psihofizičkog stanja i kvaliteta života.

Energetski rad u grupi podstiče snažan protok Životne energije u prostoru i kroz njeno intenzivno, a istovremeno nežno kretanje, pospešuje brzi, harmonizujući uticaj energije na svakog pojedinca. Smirenost, sigurnost u sebe, kao i priliv novih snaga, pozitivnih misli i emocija, ono je što osećaju vežbači svakoga puta tokom i još dugo nakon časa Reiki joge..

Reiki jogu mogu da praktikuju svi, kako Reiki praktičari, tako i svi oni koji to nisu, oni koji duže vežbaju jogu ili su početnici.

Pored vežbanja joga asana uz primenu različitih energija, na času vas očekuje i rad s kristalima, meditacija , joga nidra, rad na čakrama i rad s Anđeoskim porukama (po želji)

Kako bi se novi procesi u organizmu odvijali u prirodnom ritmu, čas Reiki joge se održava jednom nedeljno u trajanju od 90 minuta:

I deo časa: 60min.
Energetsko “punjenje” vežbača nakon kog se praktikuju  prijatne, za svakog izvodljive asane, uz primenu Reiki energija i tehnika od strane instruktora. Na časovima, tokom jednog meseca, smenjuju se sledeće energije: Sfera Života, Zrak unutrašnjeg iscelitelja, Zlatne niti Afrodite, Punomoć izobilja,Energija Blagodeti i slatkoće, kao i energije eteričnih kristala.
II deo časa:15min.
Rad sa kristalima i meditacija u skladu sa energijom koja se primejuje tokom časa
III deo časa: 15 min
Joga Nidra za duboko opuštanje i relaksaciju, koja je podržana Reiki meditacijom za oslobađanje od stresa i istovremeno oslobađanje ljudske podsvesti od pogrešnih šema razmišljanja, te ulivanje sveže, pozitivne i smirujuće energije.

Instruktor energetski aktivno utiče na svakog praktičara ponaosob, što podrazumeva individualni prilaz.

Svaka prostirka je energetski ojačana Entahkarana simbolima-statični tibetanski simboli koji su stari hiljadama godina i poreklom su iz tibetanskih manastira; Koriste za oslobađanje od stresa i negativnih energija uopšte, kao i za harmonizaciju. Podstiču razvoj svesti, kreativnosti i intuicije vežbača.

Vežbanje se radi uz Reiki muziku koja se diskretno čuje tokom časa i ostvaruje isceljujući uticaj na suptilne nivoe svakog vežbača.

Mirišljavi štapići ili eterična ulja nenametljivo stvaraju posebno prijatnu atmosferu i na suptilan način oslobađaju prostor od energetskih toksina.

U prostoru gde se vežba, redovno se obavlja energetska higijena i energetsko čišćenje prostora pomoću namenskih Reiki tehnika.

Cena: promotivna cena 2000 din mesečno (redovna cena 2500din)

Sanja Kraguljac se bavi jogom od 2014. godine. Zvanje i sertifikat joga instruktora stekla je 2016. godine pohađajući školu Dragana Lončara za joga instruktore “Vidya Yoga” (Beograd) koju u Novom Sadu vodi Zoran Zrnić, instruktor i osnivač ”Joga studija Hipokrat”.  Šestomesečni intenzivni kurs od 200 sati treninga je u skladu sa standardima Američke joga alijanse.

Nakon završene obuke, nastavlja usavršavanje na visokoj školi za sport i turizam “TIMS” u Novom Sadu pohađajući kurs za osposobljavanje kadrova u sportu  i time stiče kvalifikaciju za dobijanje profesionalne licence i dozvole za rad koju priznaje Ministarstvo sporta i Republike Srbije.

Od 2014.godine se bavi Reikijem. Učeći i pohađajući obuke kod dugogodišnjeg eminentnog učitelja Reikija Margarite Milenković,  2016.godine je dobila zvanje Reiki Mastera.

Radi sa preko 20 energija koje primenjuje u tretmanima (jedna od najčešće primenjivih je Anđeoski Reiki).

Od 2015. godine radi kao sertifikovani Svetlosni kozmetolog.

Svoju ljubav prema jogi i Reikiju spojila je 2017. završavajući obuku za sertifikovanog instruktora Reiki-joge.

Po zanimanju je master muzički umetnik i radi kao profesor klavira od 2007.godine.

Suosnivač je privatne muzičke škole “Music Harmony” u Novom Sadu.

 

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone