Reiki tretmani

“Glavni cilj Reikija je ne samo isceljivanje bolesti, to je razvijaje postojećih prirodnih talenata, ravnoteža duha, zdravlje tela i, kao posledica svega toga-sreća.”

                                                                                                           Mikao Usuji

Reiki je verovatno najstarija metoda unapređenja zdravlja poznata čovečansvu koja svoj Izvor ima u Univerzumu, sveprisutna je, podržava funkcionisanje Svemira, pa tako i sve oblike života na zemlji, bez nje se ne odvija nijedan fiziološki proces u živom organizmu.

Kroz Reiki se postiže sjedinjenje Duše, Duha i Tela u jednu celinu, što dovodi do harmonizacije ljudskog bića na svim nivoima.

Reiki je metoda tradicionalne medicine koja je legalizovana, odobrena podzakonskim aktom koje je potpisalo Minstarstvo zdravlja Republike Srbije i koju je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije svrstalo u sredstva za unapređenje zdravlja i rehabilitacije. Zasniva se na veštini kanalisanja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije, jačanja odbrambenih sposobnosti organizama, deluje isceljujuće na svim nivoima i podnivoima i budi suštinu ljudskog bića, podiže svest.

Individualni tretmani – promotivna cena 2500 din (redovna cena 3000 din)

Informacije i zakazivanje na tel. 060 0870840

Sanja Kraguljac se bavi jogom od 2014. godine. Zvanje i sertifikat joga instruktora stekla je 2016. godine pohađajući školu Dragana Lončara za joga instruktore “Vidya Yoga” (Beograd) koju je u Novom Sadu vodio Zoran Zrnić, instruktor i osnivač ”Joga studija Hipokrat”.  Šestomesečni intenzivni kurs od 200 sati treninga je u skladu sa standardima Američke joga alijanse.

Nakon završene obuke, nastavlja usavršavanje na visokoj školi za sport i turizam “TIMS” u Novom Sadu pohađajući kurs za osposobljavanje kadrova u sportu  i time stiče kvalifikaciju za dobijanje profesionalne licence i dozvole za rad koju priznaje Ministarstvo sporta i Republike Srbije.

Od 2014.godine se bavi Reikijem. Učeći i pohađajući obuke kod dugogodišnjeg eminentnog učitelja Reikija Margarite Milenković,  2016.godine je dobila zvanje Reiki Mastera, a 2021.godine stiče zvanje Reiki učitelja.

 Radi sa preko 20 energija koje primenjuje u tretmanima (najčešće Anđeoski Reiki, Energije Runa, Zlatni virusolog, Mesečeva obala, Zlatni karkas, Kristalna kugla, Energetska hirurgija, rad sa energijama Eteričnih kristala..)

Od 2015. godine radi kao sertifikovani Svetlosni kozmetolog.