Radionice “Gluma za odrasle” voditelj radionice Draginja Mileusnić – ponedeljak i sreda 18:00-20:00h

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
“Gluma za odrasle” namenjena je svima koji bi bar na trenutak da zaborave da su odrasli i vrate se vremenu kada je igra bila najvažnija stvarnost. Već petu godinu radimo u Beogradu, a u Novom Sadu započinjemo drugu sezonu. Upoznajemo kreativne procese u kojima glumac stvara kroz razne glumačke metodologije. Hrabro istažujemo sebe i svet oko sebe, a onda ga tumačimo kroz dramske likove.
Osnivač škole i voditelj časova je glumica Draginja Mileusnić.
Nešto više o našem radu možete se informisati na FB stranici  : Gluma za odrasle .
O Draginji i njenim radionicama možete pročitati i poslušati na linku Говори да бих те видео , za sve koji žele da saznaju malo više:
” Već nekoliko godina, Draginja Mileusnić vodi radionicu “Gluma za odrasle”, gde primenjujući sve ono što je u svom neobičnom glumačkom razvoju usvojila, polaznicima najrazličitijih profesija i godina pomaže da ožive svoje dečje snove.
O sebi i svom životnom putu, kao i o glumi i pozorišnom amaterizmu, govoriće Draginja Mileusnić, diplomirana glumica.”
Slušaoci imaju priliku da u emisiji čuju tonske zapise sa dramske radionice, kao i izjave njenih polaznika.
Možete nam pisati na glumazaodrasle@yahoo.com ili pozvati na 063/7506609
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone