Nedelja 28.06.2020. u 19:00h radionica “Zlatni orao” predavač Margarita Milenković

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Zbog ograničenog broja mesta
obavezne su prijave na tel. 063-568605

ZLATNI ORAO Visokovibraciona energija Izvora Novca

Tretman-Inicijacija koji se izvodi jednokratno

Nakon Tretmana-Inicijacije energija bez našeg učešća nastavlja da radi još 9 dana

Zlatni Orao je visokovibraciona, snažna energija koja pročišćava kanale (energetske puteve) novca – kako lične, tako i kanale roda.

Oslobađa od blokada, prepreka, ustajalih i štetnih aspekata, proširuje kanale novca i pokreće energiju novca kako bi tekla jače, stabilnije i ravnomernije.

Pročišćeni kanali počinju da uvlače energiju novca u sisteme ljudskog bića, što rezultira povećanjem prihoda u životu osobe i čitavog roda, ali i povećanjem protoka energije Novca i njenim prilivom sa svih strana.

Svaki polaznik seminara dobija sposobnost da sprovede tretman bližnjima.

Uslov ne postoji.

joga novi sadSeminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje: 2 sata.

Dobijaju se: instrukcije za rad s drugima.

Razmena energije: 4000 dinara.

Tokom seminara ćete saznati više o promenama koje se odvijaju u energiji novca i njenoj manifestaciji u fizičkoj materiji od početka postojanja pa sve do sada, kao i o svemu što nas očekuje u bližoj i daljoj budućnosti, a u vezi je s ovom energijom.

Dobro nam došli!

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone