Lavdruš Ibrani – Lića prezentuje svoju prvu radionicu zdrave biljne hrane, uz promociju knjige “Primamljivo a hranljivo” 26. marta od 11:00 do 15:00h u Hipokrat Joga Studiju, u ulici Nikole Tesla 42, Novi Sad.

Radionica će se sastojati od demonstracija kako se prave neki od recepata iz njene knjige i šire i uz edukaciju šta je s čim je dobro kombinovati, zašto i kako su ova jela, ne samo zdrava i mogu vam pomoći da se osećate bolje i zdravije, već ćete moći i da ih okusite, uverite se koliko su ukusna i laka za pripremu. Biće od svega po malo od soka, supe, sosa, glavnog jela, do poslastica i grickalica, tako da će vam radionica pružiti i kompletan ručak, a na kraju ćete moći i da ponesete nešto za sebe, ili nekog dragog koga možda pridobijete da nam se pridruži sledeći put. Moći ćete i da kupite knjigu s receptima, uz posvetu ako želite.

Informacije i prijave na tel. +381 69 4555787

Cena knjige je 3000, a radionice 5500 dinara. Za decu do 14 godina je besplatno. Broj mesta je ograničen, tako da je bitno da se javite i rezervišete svoje mesto, a u slučaju da je već popunjeno, ne brinite, ovo je tek početak, tako da će biti još radionica, a kad bude lepše vreme i na otvorenom, u prirodi.

Više informacija u vezi knjige i radionica možete naći ovde: https://www.facebook.com/profile.php?id=100089551910902&mibextid=ZbWKwL

A o autorki možete pročitati ovde: https://www.facebook.com/lica.likica?mibextid=ZbWKwL