Subota 25.11.2017. u 17:00h predavanje za roditelje “Dečji bes i ljubomora” ” i 18:00h radionica za decu “RELAX KIDS-program za razvoj samopouzdanja i svesne pažnje” predavač Biljana Grbović ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Predavanje za roditelje na temu DEČJI  BES I LJUBOMORA – ZAŠTO JE VAŽNO DECI DOPUSTITI AUTENTIČNE EMOCIJE I KAKO JE TO POVEZANO SA NJIHOVIM SAMOPOUZDANJEM.

Od 19h promotivni čas Relax kids programa za samopouzdanje, pažnju, socijalnu i emocionalnu inteligenciju dece.

Program za razvoj SAMOPOUZDANJA  i svesne PAŽNJE kod dece koji se od prošlog novembra održava u Udruženju roditelja Matica u Novom Sadu.

Reč je o programu Relax kids iz Velike Britanije koji ima za cilj da pomogne deci da  razviju emocionalnu i socijalnu inteligenciju, da što pre postanu sveni svojih osećanja, stavova, da se bolje snađu među vršnjacima, da nauče kako da se opuste…

Svaki čas ovog programa sadrži sledeće elemente: afirmacije, duboko opuštanje, vizuelizacije, vežbe disanja, vežbe istezanja, pokrete, dodire, vežbe pažnje. Sve ove aktivnosti se ostvaruju kroz igru, na veoma zanimljive načine i deca ih obožavaju.

Promotivni snimak za radionicu pogledajte na link https://www.facebook.com/relaxkidsofficial/videos/10154468985217851/

Radimo sa decom uzrasta od 3 do 14 godina. Grupe se formiraju prema starosti dece. Radi se u malim grupama do sedam članova.

Termini radionice su u 17:00 i u 18:00h, obavezne prijave na tel. 063-622900, promotivnoj radionici prisustvuju deca sa roditeljima.

Radionice vodi Biljana Grbović, sertifikovani Relax Kids trener, koja se godinama bavila predagoškim radom. Entuzijasta na polju rada sa decom u raznim sferama (u njihovom ličnom razvoju, obrazovanju, duhovnom uzrastanju), neko ko se decom bavi na različite načine već više od 15 godina, neko ko je spojio različito formalno (dve master diplome na državnim fakultetima, obe u vezi sa prosvetom i neformalno obrazovanje (brojne edukacije uglavnom iz oblasti psihologije koje joj obezbeđuju i znanje i licencu za ovakvu vrstu rada) u jednu ideju koja od skoro živi u Udruženju roditelja Matica kroz radionice Relax kids programa za decu i roditelje.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone