Četvrtak 28.09.2017. 18:00h Promotivna radionica za Novi ciklus treninga “TA u svakodnevnom životu” četvrtkom 18:00-21:00h voditelj radionice Maja Pavlov ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

‘Transakciona Analiza (skraćeno TA) u svakodnevnom životu’ je kratak psihološki trening od deset susreta,  koji će Vam omogućiti da na jasan i praktičan način upoznate sebe, dozvoliti sebi da mislite svojom glavom, donosite sopstvene odluke, i time otvorite kapacitet za bliskost.

Svaki rad na sebi podrazumeva razumevanje telesnog, duševnog i duhovnog nivoa ličnosti. TA to omogućuje, jer zagovara istinsku svesnost o sebi, drugim ljudima i svetu. Na taj način otvara vrata  promeni, koja se manifestuje u autonomnoj i zadovoljnoj ličnosti.

Cilj kursa:

Praktična primena glavnih koncepata Transakcione Analize u životu običnog čoveka, što je i bio cilj Erika Berna, začetnika ove praktične terapijske metode i teorije ličnosti.

Šta dobijate treningom?

Kurs omogućava da na jasan i jednostavan način počnete da razumete strukturu i funkciju sopstvene ličnosti, i ličnosti drugih ljudi;

Naučićete kako da šaljete i primate jasne i kongruentne poruke sebi i drugima, i prepoznajete njihov značaj;

Imaćete uvid u obrasce koje ste prihvatali u svojim ranijim fazama razvoja, a na kojima počivaju vaša životna opredeljenja;

Proverićete koliko ste pod uticajem nesvesne motivacije ranih odluka, tzv. mehanizama ‘životnog scenarija’;

Ispitaćete koliko su oni funkcionalni, i koliko vam uopšte koriiste;

Odlučićete da napravite promenu, na način da ona bude izvodljiva i dostižna kako bi vas povela u željenom pravcu;

Naučićete kako da razumete svoj emocionalan život, i njegove mehanizme, kao i da ga obogatite velikim rasponom osećanja i reagovanja prema sebi i drugima.

Na ovom interaktivnom kursu ulazite u intenzivan proces od tri meseca, nakon kojeg u psihološkom smislu otvarate vrata spontanosti i istinskom kapacitetu za bliskost.

Time ostvarujete i jedan od ideala TA škole, autonomiju ličnosti!

Kome je trenig namenjen?

Trening je namenjen svim ljudima koji žele da se menjaju, ili promene neke od ključnih stvari koje su za njih važne. Svojim učešćem, polaznici ‘TA u svakodnevnom životu’ mogu da usavrše opšte psihološke resurse i kapacitete za : unapredjenje svog identiteta, ponašanja, načina na koji komuniciraju sa drugima,  kao i načinom obraćanja deci, usavršavajući time i vaspitne stilove.

Takodje, ukoliko praktikujete neke od duhovnih koncepata, i vežbi,veoma je bitno da svoj duševni nivo razumete i dovedete u red. Jedino tako vaša transcedencija i usavršavanje u ‘sferama duha’ ima smisla.

Kako radimo?

Rad se odvija u manjim i srednjim grupama. Trening je interaktivan, sistematičan i logički osmišljen da Vas provede kroz interni iskustveni proces uz pomoć: prezentovanja glavnog koncepta,demonstracije, vežbi, iskustvenih uloga u maloj i većoj grupi, roll play.a, diskusije, i korisnih uvida.

Ko vodi trening?

maja ta fotka

Maja Pavlov dip. Psiholog, CTA psihoterapeut i NLP trener, s višegodišnjom savetodavnom praksom i vodjenjem edukativnih i terapijskih, grupa ljudi u zemlji i inostranstvu.

Radi individualnu i edukativno grupnu psihoterapiju, kao i NLP treninge u Novom Sadu i Beogradu. Radi godinama sa ljudima, veruje da je promena neminovnost, i da za nju treba biti radoznao, odvažan i spreman.

Autor je nekoliko akreditovanih treninga kod Republičkog Ministarstva,i oko 60 projekata u oblasti razvoja zajednica.

Vreme održavanja: dvaput mesečno – svakog drugog četvrtka od 18h do 21h, počevši od 5.10.2017. godine

Trajanje treninga: 10 radionica po 3 sata

Investicija: 3.500,00 rsd. Za uplate u celosti ostvarujete popust od 500,00 rsd pri svakoj radionici, pri čemu je konačna vrednost 3.000,00 rsd po radionici

Mesto održavanja: Joga studio Hipokrat, Stratimirovićeva

Dodatne informacije: 063 11 22 806 majapavlov@gmail.com i 063-568605 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone