Subota i nedelja 5.-6.10.2019. radionica “Volite sebe-promenite svoj život po principima filozofije Lujze Hej” predavač Ksenija Mijatović

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

VOLITE SEBE – PROMENITE SVOJ ŽIVOT

O radionici: 

Problemi su nekada očigledni, nekada ne. Svaka osoba, bez obzira koliko uspešan život vodila, ima loš period, kritične situacije Ili osećaj stagnacije na nekom životnom polju . Tada nam je potrebna pomoć i podstrek da nastavimo dalje ili da izgradimo temelje za bolje.

Program radionice obuhvata :

  1. Upoznavanje sa sobom kroz razumevanje na koji način naše misli I uverenja oblikuju naš život.
  2. Lociranje kroz grupne vežbe, gde nas naša uverenja I modeli ponašanja blokiraju a da toga nismo svesno , sa jedne strane, a sa druge kako da promenimo ono čega jesmo svesni.
  3. Razumevanje svojih emocija u raznim situacijama ( prijatnim I neprijatnim ) I rad sa emocijama
  4. Razumevanje odnosa tela i emocija ( kako one na utiču na nas).
  5. Oslobađanja od emocionalnog tereta ( opraštanje sebi i drugima )
  6. Porodični odnosi ( kako utiču na izbore koje pravimo )
  7. Kako kreirati bolje veze i odnose sa drugima, kroz razumevanje sebe i pojma “ljubav prema sebi “ – (postavljanje granica )
  8. Tehnike koje će pomoći u kreiranju novog stila života

Ovakav način rada omogućuje svima da prođu program I da se posvete ličnom radu mnogo temeljnije . Tempo i primena svih vežbi programa prilagođeni su u potpunosti ličnim kapacitetima polaznika, a trener je u mogućnosti da polaznicima pruži im podršku na putu promene.

Cena dvodnevnog seminara je 100 eur u dinarskoj protivvrednosti. Za uplate do 20. Septembra ostvaruje se popust od 10%.

Prijave na : Hipokrat Joga Studio , tel : 063568605 Ili putem maila: Ksenija.dobremisli@gmail.com

O predavaču: 

Ksenija Mijatović, licencirani HYL trener www.dobremisli.com rodjena je u Novom Sadu 1972.god. Muzičku karijeru započinje kao pop pevačica autentičnog glasa u Beogradu gde i danas živi i radi.

Na svom putu traženja ličnih odgovora susrela se sa raznim školama i tehnikama samopomoći, ali odgovore je dobila onog trenutka kada se upoznala sa radom Lujze Hej.

To je bio smo početak njenog usavršavanja.

Danas je master psiholog I integrativni psihoterapeut .

Kao licencirani trener programa “IZLEČITE SVOJ ŽIVOT” po principima filozofije Lujze Hej svoj glas koristi da ljudima, osim divnih pesama, prenese i reči podrške, optimizma i vere da je sva snaga u nama samima .

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone