Subota 23.11.2019. 17:00-20:00h radionica “Isceljivanje vremenskih linija” predavač Svetlana Marjanović

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Na ovoj radionici ćemo raditi sledeće vežbe:
***Intuicija
Svako je rođen sa intuicijom ali većina nas je naučila kako da je isključi ili ignoriše, a ne da je koristi. Intuicija je praktična alatka koja nam je uvek dostupna. Često ljudi opisuju intuiciju kao predosećaj ili osećaj u stomaku. Intuicija se može javiti vizuelno i auditivno, odnosno kao jasna slika događaja koja će se desiti ili kao unutrašnji glas koji ga o nečemu obaveštava, kao i u vidu senzacije u telu koja nagoveštava ono što se nije još uvek desilo. Dođite i naučite da razvijate i koristite svoju intuiciju kao važan izvor koji može da doprinese vašem uspehu i ispunjenosti u životu. Na taj način kvalitetno gradimo samopouzdanje i samopoverenje. Radićemo sledeće vežbe: prisećanje iskustva intuitivnog osećaja, vežba stupanja u kontakt sa intuicijom i druge.
***Isceljivanje prošlih života.
To je tehnika u kojoj putujete u prošlost i susrećete se sa vašim prošlim ,,JA’’ koje je traumatizovano ili je negativno programirano. Da biste promenili sadašnje ,,JA’’, morate shvatiti prošlo ,,JA’’, isceliti ga kako ne bi bilo kočnica vašem sadašnjem razvoju.
***Isceljivanje genetike i nasleđa.
DNK naših predaka u velikom delu određuje i nas. Genetski kodovi se mogu izmeniti osvešćivanjem onih delova koje smo nasledili i otpuštajući ih, ukoliko nas programi naših predaka koče u našem razvoju. Radićemo na isceljivanju predaka dozvoljavajući da se njihovo genetsko nasleđe promeni. Uz pomoć duhovih vodiča uklonićemo genetske otiske u tački izvora.
***Povezivanje sa budućim ,,JA’’.
Ovo je tehnika je pogled u budućnosti. Vaše buduće ,,JA’’ vodiće vas u obilazak njegovog života i ostaćete svesno povezani i kada se vratite u sadašnje vreme.
👉 Plus poklon!
Moći ćete da postavite jedno konkretno pitanje na koje želite da dobijete odgovor: bilo šta što bi vas zanimalo, na šta ne znate odgovor, bez obzira da li trebate da vam prošlost bude razjašnjena ili da saznate šta vas to čeka u budućnosti…
Cena radionice je 2000 dinara.
👉 Važno!
Potrebno je na vreme se prijaviti i uplatiti radionicu.
Prijave i informacije oko uplate, na telefon 069 3007321, Olivera
Novi Sad, 23. novembar 17-20h
Joga studio Hipokrat, Stratimirovićeva 6
https://eduplaner.rs/radionicanovisad/

Ko je Svetlana Marjanović

Moje ime je Svetlana Marjanović. Dolazim iz Niša. Po zvaničnom obrazovanju sam profesor istorije. Supruga sam i majka jednog (indigo) dečaka.
Imam dar da vidim vremenske linije, prošlost, sadašnjost i sve moguće puteve koje vam se u budućnosti otvaraju.
Sa tim živim oduvek, iako mi je dugo trebalo da prihvatim da nisam poput drugih ljudi.
Kada sam shvatila da ovim što mi je dato mogu da pomognem ljudima oko sebe da danas donesu odluke koje će ih povesti u budućnost koja je najbolja za njih,
prihvatila sam ga kao deo sebe. Danas iza mene stoje brojni zadovoljni klijenti koji su dobili odgovore na svoja pitanja i iskoristili ih na najbolji mogući način.
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone