Nedelja 21.04.2019. 11:30-17:30h radionica “Isceljivanje ljubavlju” predavač Nenad Ljubić

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Radionica će biti aktivnog sadržaja, isključivo praktične prirode. Dakle, neće biti puno govorancije 🙂 . Na radionici ćemo disati i meditirati, ulazit ćemo u izmijenjena stanja svijesti i proniknuti u duboke dijelove sebstva. Otkrivat ćemo beskonačnost u sebi, mapirati svijest i pažnjom posegnuti za predivnom energijom Čiste bezuvjetne Ljubavi koja u nama živi. Doista, nema većeg i zanimljivijeg posla nego istraživati svijest, svoj energetski potencijal i božansku prirodu! Na radionici ćemo stvarati nove navike iz čijih ćemo spoznaja graditi bolji odnos sa svijetom oko nas jer priroda realnosti ima samo jedan izvor – a to smo mi sami.

Unutarnja tišina ključ je proširene svijesti. Ona je preduvjet samopouzdanja, strasti, povjerenja i snažne volje za otpuštanjem programa i sjećanja koji nas sprječavaju da budemo sretni. Samodostatnost, to jest znanje i svijest da imamo sve što nam je potrebno da ostvarimo svoje misije, znane i neznane, proizvod je probuđene energije i osviještene unutarnje Ljubavi.

“Meditacija disanjem”, koju je osmislio američki iscjelitelj David Elliott, predivna je praksa energetske budnosti, prisutnosti tijela i njegove kompleksne strukture koja seže u mnoštvo apstraktnih slojeva. Sve to možemo osvijestiti ako za trenutak utihne tumač koji sve objašnjava, uspoređuje,  prosuđuje i kritizira. Ovo je radionica u kojoj se učimo da ponovno budemo istraživači, jer to doista i jesmo. Ovdje možete vidjeti primjer kako ta meditacija izgleda:

Radit ćemo i disanje po metodi Wim Hofa. To je sjajna i okrepljujuća praksa kojom je Wim Hof zapadnom svijetu obznanio iznimne ljudske mogućnosti i ogroman psihofizički potencijal.

Osim toga, radit ćemo i meditaciju “Bijeli skeleton”. Riječ je o prastaroj budističkoj praksi koja ima iscjeljujuća svojstva, a njome ćemo svoje tijelo prožeti Čistom bezuvjetnom Ljubavlju. To je praksa duboke pažnje, jer kaže se: “Gdje je pažnja, tu je i energija.”

Molim polaznike da obuku laganu odjeću, jer ćemo se malo i istezati.

Cijena radionice je 35 Eura, a njezino trajanje je 6 sati.

U Novom Sadu, radionica će se održati 21.04.2019. s početkom u 11.30 sati, na adresi: “Hipokrat studio”, Stratimirovićeva 6.

Molim sve zainteresirane da se prijave na mail adresi: ljubavuknjizi@yahoo.com

Nenad Ljubić rođen je u Splitu, gdje i danas živi. Njegova zaintrigiranost misterijama života i stvarnosti godinama ga je vukla da im posveti svoju pažnju i predanost. Nenad često kaže da je njegov pogon znatiželja i da je ona ta koja hrani njegovu ustrajnost. O svom tridesetogodišnjem iskustvu u duhovnosti piše na svom Facebook profilu “Neno Ljubić”, na Facebook stranici “Nenad Ljubić”, te na WEB stranici “www.nenadljubic.com”. Na njegovom YouTube kanalu “Nenad Ljubić” svakog petka možete pratiti emisije u živo na temu svakodnevnog života i duhovnosti.
Osim toga, prevodi i video isječke koji se mogu vidjeti na YouTube kanalu “Neno Ljubić”.
Prevodi i knjige s engleskog na hrvatski jezik.

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone