Subota 4.05.2019. 10:00-13:00h radionica “Isceljivanje duše” predavač Margarita Milenković

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Isceljivanje Duše

 

Život je neverovatna stvar; prvo ide ispit, a zatim učenje.
Primenjujte Reiki i budite spremni da položite svaki ispit.

Zakoračite u isceljujuću bajku s Merlinom i Dijamantskim Zmajevima
Jednokratna Inicijacija – tretman bez naknadnog praktikovanjaNa seminaru će svako dobiti sposobnost prenosa Inicijacije – tretmana Isceljivanje Duše za svoje bližnje. 

Dragi ljubitelji Bajkovitih energija,

Sada imate priliku da sprovedete duboko isceljivanje svoje Duše kroz sva vremena i prostore, kroz sva otelovljenja. Imate priliku da se sjedinite sa svojom Dušom u ljubavi i omogućite njeno oslobađanje od teških programa tame, od svakog bola koji je iskusila i sačuvala u svojim dubinama. Poklonite svojoj Duši dugo očekivano isceljenje i aktivaciju Sveštenog Božanskog Plamena u njoj!

Nakon Inicijacije – tretmana proces isceljenja će se nastaviti tokom 21 dana i noći. Ne postoji potreba za samostalnim radom i praktikovanjem nakon seminara.

Nadahnuće i čarolija koji vas očekuju tokom Inicijacije – tretmana, kao i njeni rezultati, prevazići će vaša očekivanja!

Na vaše mnogobrojne molbe, na ovom seminaru vam s ljubavlju poklanjamo zabavnu i fantastično delotvornu energiju Corvus Amicus – lični energetski asistent.

Uslov ne postoji.
Naknadno praktikovanje ne postoji.
Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.
Trajanje seminara: tri sata.
Razmena energije 12.000 dinara. Prijave i informacije na tel. 063-568605

Za više informacija i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki učitelja Aidu Kamberi: na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235-9991  (pon-pet od 09 do 17 časova) na mail: aida@reiki.rs

O Isceljivanju Duše

Tokom Inicijacije – tretmana koja se izvodi samo jednom tokom seminara, kroz prekrasno, bajkovito, nezaboravno, svetlosno putovanje na pravo mesto vašeg rođenja, ali i povezivanje s Merlinom i sedam Dijamantskih Zmajeva, biće sprovedeno snažno isceljenje svih aspekata i fragmenata vaše Duše: od njenog prvog otelovljenja pa sve do sada.
Takvo isceljenje donosi Novi život za vašu Dušu, potpuno nežno i snažno pročišćenje svih vaših sistema, od aure do Svetlosnog tela, što će obezbediti stabilizaciju pozitivnih stanja, snažno povezati sa Zemljom i omogućiti primanje njenih darova, olakšavajući život. Ovo isceljenje biće procvat za vašu Dušu.

Srdačan i topli pozdrav
Vaši prijatelji iz Udruženja Reiki Srbije

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone