Subota 22.08.2020. radionica “INTENZIV GNOZE sa Alternativnom Tehnikom” voditelj radionice Ivana Kežić

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

INTENZIV GNOZE sa Alternativnom Tehnikom

Doživljaj Gnoze je  susret sa Istinom koji će izmeniti vaš život zauvek!

Intenziv Prosvetljenja je bio tokom mnogih godina avangardni Spiritualni sistem rasprostranjen širom sveta. Iz njega je Ž.M. Slavinski razvio Ekskalibur, Zlatnu Meditaciju, Kreaton, Aspektiku, Sunjatu, PEAT, DP4 i druge sisteme. Ti sistemi su povratno delovali na Intenziv, tako da je došlo do plodnog ukrštanja starog i novog i pred vama je sada Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom. To je revolucionarni pristup Direktnom Iskustvu Istine jedinstven po svojoj metodologiji.

Cena: 40 EUR sa 50% popusta (redovna cena 80 EUR)
Broj učesnika ograničen, obavezne prijave na tel. 069 84 999 53

Doživljaj Gnoze je susret sa Istinom koji će izmeniti vaš život zauvek! Intenziv Prosvetljenja je bio tokom mnogih godina avangardni Spiritualni sistem rasprostranjen širom sveta. Iz njega je Ž.M. Slavinski razvio Eskalibur, Zlatnu Meditaciju, Kreaton, Aspektiku, Sunjatu, PEAT, DP4 i druge sisteme. Ti sistemi su povratno delovali na Intenziv, tako da je došlo do plodnog ukrštanja starog i novog i pred vama je sada Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom. To je fenomenalan i savršen pristup Direktnom Iskustvu Istine jedinstven po svojoj metodologiji.

ŠTA JE GNOZA?

Gnoza ili Direktno Iskustvo Istine je cilj svih nas. To je cilj čoveka kao ljudskog bića i po sebi je od neprocenjive vrednosti i značaja. Učenje Gnoze osnovna je potka svih starih, tradicionalnih, mističkih, okultnih i posvećeničkih sistema. To je put ka Istini, ka Apsolutu. To je Prosvetljenje, Prosvećenje, Mistično Iskustvo, Sveti Gral, Kamen Mudrosti, Životni Eliksir, Metamorfoza, Preobražaj, Vaskrsenje..

Njegova suština kada se dosegne je nestanak razlike između objekta i subjekta, oni se pretapaju, postaju JEDNO. Od tog trenutka Ljudsko Biće je zauvek izmenjeno.

U čemu je vrednost Alternativne Tehnike?

Ova čudesna i jedinstvena tehnika omogućiće vam da tokom Intenziva, koji traje pola dana doživite Direktno Iskustvo na najbitnija i najvaznija pitanja za nas. Na pitanje: Ko sam ja? Šta sam ja? Šta je život? Šta je drugo ljudsko biće? A osobama koje su bile na više Intenziva da stupe u stabilno stanje svesti ili MEUNU.

Da li se svi Učesnici prosvetle?

Procenat prosvetljenih (prosvećenih) je od 90 do 100%. Ljudi koji su se jednom prosvetlili obično nastavljaju na novim Intenzivima svoj razvoj Stazom Istine: probijaju se do novih, dubljih Iskustava Gnoze, sve dok ne dosegnu Stabilno Stanje Svesti ili Meunu.  Cilj Intenziva je Gnoza, Direktno Iskustvo Istine!

Ti ćeš otkriti večnu tajnu – Šta znači biti uvek prisutan u samom sebi, pred drugima i pred životom!

U stanju Istine sva životna iskustva drugačije izgledaju. Prodorom u najdublju spoznaju sopstvenog biaća otvaraš vrata sopstvenih najviših mogućnosti: da za sebe i svet kreiraš istinu, lepotu, blagostanje i obilje kakvo Ti dolikuje. Briše se lažna slika o sebi, lažna ideja i sujeta, lažna potreba ispoljena u želji da se pokažeš pred drugima boljim nego što jesi. Sve što Ti je oduzimalo energiju, jer konačno počinješ da bivaš ono sto jesi! Predivno, jedinstveno, moćno biće ispunjeno srećom, zadovoljstvom, obiljem i ljubavlju!

Ivana Kežić, voditelj radionice Intenziva Gnoze:

Dipl. prof. filozofije, sertifikovani praktičar kvantne medicine i biorezonantne terapije, voditelj psihoart terapije crtanja fraktala, trener PEAT metoda, Majstor Intenziva Gnoze. Vođa pokreta Iskra – Zvezda Heroja. Zaljubljenica u život, uverena da je osnovna vrlina ljudskog bića dosezanje istine o sebi. Dosezanje integriteta misli, emocija i delanja. Kada smo iskreni prema sebi i kada znamo ko smo, sreća postaje stanje našeg bića i bivamo sposobni da u život i svet ulijemo više blagostanja i radosti.

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone