Subota 18.08.2018. 11:00-18:00h radionica “Holi-Detox Total” voditelj radionice Goran Kojić

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Jedan od najvećih neprijatelja našeg zdravlja jesu toksini. Međutim, najčešće se pod tim pojmom misli na toksine našeg fizičkog tela. I to na one koje konzumiramo u hrani. Ali, stvari stoje ipak malo drugačije. Toksini nastaju i u nama, i to ne samo u fizičkom telu, nego i na nivou našeg uma i srca. Zato nije dobro ako detoksikaciju obavljamo parcijalno. Holistički pristup i ovde daje najbolje rezultate.

Šta možemo učiniti ako naučimo da sprečavamo dalju sistematsku intoksikaciju svih ovih delova našeg bića, tj. ako naučimo da se holistički detoksikujemo? Tako možemo biti ne samo zdraviji i srećniji, nego i sprečiti ili izlečiti – bolest.

Ova jednodnevna radionica ima četiri dela, i svaki deo traje po 90 minuta:

PRVI DEO: identifikovanje i definisanje pojmova intoksikacije i holističke detoksikacije;

DRUGI DEO: detoksikacijska sredstva i njihovo korišćenje;

TREĆI DEO: jednostavne detoksikacijske prakse i vežbe;

ČETVRTI DEO: Detox Vitae: ili svakodnevni život u permanentnoj holističkoj detoksikaciji.

Svaki deo radionice ima za cilj da vam da alate kojima ćete moći da i sami bolje sagledavate zamke intoksikacije, ali i da se uz njihovu pomoć permanentno detoksikujete, da efikasno rešavate svoje svakodnevne životne, pa i zdravstvene izazove.

Učićemo tehnike i prakse koje ćete bez mnogo muke sprovoditi uz sve ostale obaveze, i uz pomoć kojih ćete i te obaveze lakše obavljati, uz mnogo više ljubavi i radosti.

Osnovni alati voditelja: detox-program prof.dr Staniše Stojiljkovića, love-detox Berta Helingera, mind-detox Čarlsa Bernera, metoda Um:Pa:Srce voditelja radionice.

Radionica traje od 11 do 18 č, sa jednočasovnom pauzom, a obuhvata i pripremu i degustaciju zajedničke užine.

VAŽNO: Na kraju ove radionice biće organizovana mala nagradna igra, u kojoj će jedan učesnik dobiti besplatan trodnevni ritrit „Tara Holi-Detoks“, u vrednosti od 15.500 din. Tri učesnika dobiće na poklon knjige voditelja radionice „101 pouka o razumevanju“.

Cena radionice: 3000 din, informacije i prijave na tel. 063-568605

Goran Kojić dipl. ing, sertifikovani trener za lični razvoj i detoks-trener.

Sertifikovan u kliringu Čarlsa Bernera, porodičnom rasporedu (poretku ljubavi) Berta Helingera, floriterapiji…

Živi i radi u Zemunu, kao trener, predavač i voditelj radionica.

U poslednjih 7 godina ima redovnu praksu savetovanja i treninga za lični razvoj, u kojoj primenjuje znanja i iskustva koja je stekao kroz sertifikovane, ali i druge relevantne škole, seminare i radionice.

Osnovao je i uređivao časopise „Zdrav život“ i „Živeti zdravije“. Autor knjige „101 pouka o razumevanju“, u izdanju „3D+“. Autor je i voditelj jednodnevnih i višednevnih radionica, intenziva i škole za holističku detoksikaciju (uma, srca i fizičkog tela).

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone