Nedelja 20.10.2019. 10:00-12:00h radionica “Oporavak zglobova i kičme” predavač Georgij Nazarov

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Trajanje radionica: 2 sata

Radionica na kojoj ćete saznati mnoge odgovore i praktična rešenja na teme :

 • Oporavak zglobova
 • Održavanje zdrave kičme i oporavak od povreda kičme
 • Oporavak povreda kolena
 • Povrede u jogi i njihovo rešavanje
 • Oporavak povreda kolena
 • Pripreme za operaciju, odnosno postavljanje veštačkog kuka, i šta
  možemo uraditi u ovom slučaju
 • Bolovi u vratu i njima izazvane glavobolje – postoji prirodno
  rešenje
 • Razlike izmedju artritisa i artroze i šta možemo uraditi po ovim
  pitanjima
 • Rešavanje problema diskus hernije

  *ne odnosi se na reumatozni artritis

Cena radionice: 25 EUR, informacije i prijave na tel. 063-568605

Georgij Nazarov, rođeni Moskovljanin, svetski poznati ekspert za zdrav i kvalitetan pristup životu, osnivač Sistema zdravog života Nazarov. Istraživač, autor je serije seminara o zdravijem i kvalitetnijem načinu življenja, kao i niza bestselera: “ Tajne pravilne ishrane “ I i II deo, “ Ishrana”, i drugih u kojima je na vrlo jednostavan način objašnjeno kako uz određene korekcije navika u ishrani, možemo veoma snažno uticati na kvalitet svog zdravlja i stanje psihe. Knjige sadrže praktične savete o izboru, vremenu uzimanja hrane, kombinovanju namirnica, kao i o pripremanju hrane.

Autor je i niza bestselera ” Kako se najlakše ugojiti i oslabiti, ili 7 koraka do optimalne težine ” I i II deo, “ Tajne čišćenja mozga” i “ Zdrava glava “. Prema knjigama iz serije Kuvar zdrave ishrane: “ Glavno jelo ”, “ Salate “, “ Slatkiši “ i “ Zimnica, poslastice, napitci “, hrane se stotine hiljada ljudi u Srbiji i širom sveta. Takođe je i autor knjiga “ Georgij Nazarov Vas savetuje “, “ Kako živeti zdravije leti “, Kako živeti zdravije u jesen “, kao i specijalnih izdanja “ Zdravog života “ o tome kako živeti zdravije zimi i u proleće. Ove godine izašla je i njegova najnovija knjiga “Tajne zdravog srca 1.deo”. Autor je i preko 350 objavljenih članaka i komentara, stručni je saradnik časopisa “ Bilje i Zdravlje “, “ Zdrav život “, “ U zdravom telu … “, i dugogodišnji član Internacionalne novinarske federacije (IFJ), Udruženja Novinara Srbije , kao i “Gorske službe spašavanja “ i “ Tajlandskog udruženja za tradicionalnu medicinu”. Član je udruženja za “ Javno zdravlje” u Srbiji. Njegove knjige izdate su na četiri jezika, srpskom, engleskom, italijanskom i ruskom jeziku. U pripremi su i  izdanja na nemačkom i drugim jezicima. Knjige Georgij Nazarova godinama su jedne od najtraženijih i najprodavanijih u Srbiji i regionu.

Tokom ranijih godina bio je višegodišnji saradnik Ruskog centra za nauku i kulturu u Beogradu, jedan je od osnivača “ Pokreta za zdraviju Srbiju”.

Profesor je u školi “ Zdravog života ”, autor niza seminara u prirodi i tradicionalnog letnjeg seminara na Zlatiboru kao i trodnevnih semnara u Vrdniku.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone