Subota 20.04.2019. 11:00-14:00h radionica “Energetska psihologija srčane čakre” predavač Milica Mitić

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Energetska psihologija čakri je jedinstven sistem koji obuhvata balansiranje energestskih centara, na veoma lak i živopisan način, a sve o čemu ćemo pričati veoma je primenljivo u svakodnevnom životu.

Ovaj program predstavlja sistem aktiviranja, buđenja i oživljavanja svakog energetskog centra, odnosno čakre. Tokom kursa praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi.

Srčani centar je najvažniji za svako isceljenje i duhovni razvoj. Kroz njega volimo bezuslovnom ljubavlju. Ovde se odvija povezivanje sa sobom i sa drugima. Energetsko isceljivanje uvek započinjemo balansiranjem srčanog centra, jer je on osovina koja održava balans u celom telu. Kada se osećamo u disbalansu, kada ne možemo dovoljno duboko da udahnemo, emotivno ili fizički, kada su nam odnosi poremećeni, najčešće je uzrok u disbalansu ovog centra.

Radionice će biti organizovane jednom mesečno u trajanju od 2,5 do 3 sata. Radićemo sa naših 7 energetskih centara jednom mesečno. Kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati svoje blokade, kao i svoje adute, i na taj način kanalisati svoju energiju da radi za nas. Nakon svakog mesečnog sastanka, polaznici dobijaju materijal (cvetne esencije, energetske vežbe, zvučne frekfencije, afirmacije itd) sa kojim rade u narednih 28 dana kako bi iskustveno prošli kroz svaki metod rada na posebnom energetskom centru.

Kroz vežbe koje ćemo raditi oslobađamo duboko ukorenjene traume i iskustva koje nosimo zabeležene u telu još od detinstva. Time sebi dajemo sansu da kada se nadjemo u izazovnoj situaciji ne moramo da odreagujemo po automatizmu, vec da zaista promislimo i damo najbolji moguci odgovor na datu situaciju. U ovom radu pomažu nam cvetne esencije, posebno sastavljne tako da vibratorno odgovaraju energiji svakog energetskog centra.

Teme: 

  • Osnovna potreba i osnovni problem srčanog centra
  • Povezanost sa delovima tela i funkcija
  • Balansiranje (na mentalnom, emotivnom i fizičkom nivou)
  • Energetske vežbe za balansiranje
  • Afirmacije i cvetne esencije za balansiranje

Kome je namenjen:

  • Ako osećate tugu, prazninu i nepotpunost, najverovatnije da se radi o disbalansu Mesečevog centra.
  • Ukoliko nosite emotivnu povredu, ili ste podigli emotivne zidove
  • Imate problem da prihvatite sebe i svoje okruženje

Tvorac programa je dr. Lea Imširagić, a kroz predavanje ce nas voditi Milica Kisić. Milica je zavrsila edukaciju iz energetske psihologije, u okviru studija energetske psihologije na Institutu Kepler u Beogradu. U protekle tri godine u radu sa klijentima primenjuje tehnike iz ove oblasti.

Cena radionice: 3.500din

Info i prijave: Milica Kisić; 064/212-7874; m-milica@hotmail.com

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone