Nedelja 6.10.2019. 17:00h radionica “Anđeoska energija” predavač Aleksandra Aki Sunce

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Dragi moji čarobni ljudi, da li volite Anđele? Da li volite njihovu energiju?
Zakazujem druženje 6.10 u Novom Sadu na magičnoj radionici Anđeoska energija. Vreme je da uplovimo u svet Anđela.
U mom svetu sve ima svoje značenje i razlog, tako i dan kad sam zakazala radionicu, pratim se osećajima i tako da je ovaj dan u broju 7 – Anđela i novih početaka.
Anđeli su za mene posebna bića svetlosti i tako se i ophodim kada pričam o njima, hoću da vas podsetim ono što ste davno zaboravili, DA NISTE SAMI. Svako od nas ima svog nebeskog prijatelja.
Nije lako objasniti šta ćemo raditi na  Anđeoskoj energiji, jer ovo su energetske radionice, samim tim moraju da se dožive i osete. Ono što znam sigurno da ćete nakon radionice biti sigurnija i inspirisanija osoba nego kada ste došli.
Družićemo se sa Anđelima čuvarima, Arhanđelima, pričaćemo na temu znakova i kako da čujemo poruke, kako da prebrodimo izazovne situacije… I još mnogo toga.
Posvetićemo se isceljenju toksičnog odnosa koji imate sa sobom ili nekim vama bitnim.
Zaronićemo u to što vas muči, da iskoristim ovaj energetski dan za duboko isceljenje, rešavanje uzroka teškoća u vašem životu.
Garantujem vam da će biti jedno magično druženje koje će trajati 4 sata, s tim da ćete osetiti kao da vreme leti.
Investicija za radionicu je 2500 dinara.
Svaki učesnik dobija nešto na poklon
Naučimo da slušamo energiju i zajedno sa Anđelima kreiramo jedan bolji svet.
Prijave su obavezne, traju dok se mesta ne popune.
Mesto je rezervisano nakon uplate.
Prijave možete vršiti putem inboxa facebook stranice Aki Sunce – Anđeli šapuću ili na mail andjeliaki888@gmail.com.
Vidimo se uskoro,
Aki Sunce – inspirativni trener i Anđeoski šaptač i terapeut

Aki Sunce

Aleksandra Kečić, poznatija kao Aki Sunce, rođena 1988.godine u Beogradu. Osnovnu školu završila u Beogradu, zatim X gimnaziju takođe u Beogradu. Nakon srednje škole završava Ekonomski fakultet u Beogradu, gde stiče zvanje diplomiranog ekonomiste, Aki najviše voli rad sa ljudima, kao što možete i da primetite, radi posao koji istinski voli. Veruje u život, Boga, Anđele, ljude i svako dobro.
Aki Sunce je pisac, inspirativni trener, Anđeoski terapeut i šaptač i kako ona voli da kaže Vetar u leđa svim dragim ljudima, neki je zovu samo Sunce. Bavi se edukacijom na polju ličnog razvoja i pisanjem. Drži seminare, predavanja i radionice na temu ličnog razvoja i Anđela pod nazivom Anđeli mi šapuću.

Anđeoske poruke od Aki Sunce daruje učesnicima radionica i svih druženja koje ona organizuje. Kreira Anđeoski nakit sa porukom Anđela, njen život su Anđeli.Izdala je svoju prvu knjigu “ Sjaj ljubavi uz Anđele “ u oktobru 2016.godine, kreirala je Dnevnik Anđela kao i Anđeoske kartice “ Anđeli šapuću sa Aki Sunce „.

Ona voli da kaže Kako zračiš, tako i privlačiš ili Kad pronađete sebe, pronaći će vas i drugi.  Osmeh na lice, sveščica u ruke i ljubav u srcu kao što kaže Aki Sunce.

Možete je pronaći na :

You tube kanalu : Aki Sunce – Anđeli šapuću

FB stranica : Aki Sunce – Anđeli šapuću

Instagram : aki_sunce_andjelisapucu

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone