Subota 24.08.2019. 10:00-12:30h radionica “Ajurveda-koja je Vaša lična ajurvedska konstitucija” predavač Marina Kolarić

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Otkrijte svoju konstituciju i trenutne disbalanse

Cena radionice: 20EUR u dinarskoj protivvrednosti, obavezne prijave na tel. 063-568605

Da li znate koja je vaša individualna ajurvedska konstitucija i koja je njena moć? Svi znamo nekoga iz našeg okruženja ko je čvrst i kompaktan, i nekog ko je više lagan. Verovatno poznajete osobu čiji je karakter topao i nekoga ko je hladan? Da li vam je poznat neko ko je grub? Da li možda poznajete nekog koga biste okarakterisali kao “lepjivog” – neko za koga se prirodno drugi “zakače” i ostanu uz njega?

Na ovoj radionici imaćete priliku da otkrijete koja je vaša lična konstitucija, kakvu moć vam ona daje, kao i koja je priroda vaših trenutnih disbalansa prisutnih u vašem telu i umu. Takodje ćete dobiti i nekoliko uputstava za vraćanje u balans i harmoniju, uz pomoć redovnijih i prilagodjenijih obroka, redovnog dnevnog režima, kao i meditativnih tehnika i tehnika disanja.

 Ajurveda je neverovatno kompleksna, ali nas uvek vraća u jednostavnost; u sadašnji momenat. Mnogi se pitaju gde da počnu u ajurvedi – počnite od vas samih. Spoznajte sebe, naučite vaše obrasce i kako da radite s njima.  


Marina Kolarić
o sebi

“Poreklom iz Novog Sada, provela sam dobar deo svog života putujući po svetu i sakupljajući obrazovanje i dragocena životna iskustva.  Osnovne studije iz psihologije završila sam u Novom Sadu, a magistarski program iz komunikacija na univerzitetu na Havajima. 

Pre više od šest godina, započela sam da idem putem zdravlja i blagostanja, i nedavno dobila sertifikat za Ajurvedskog savetnika. Posedujem znanja i iskustva iz oblasti konflikt menadžmenta, joge i meditacije, a nedavno sam završila i trening iz programa za rad sa zavisnostima baziranom na “mindfulness” principima. Trenutno sam student terapeutskog programa zvanog “Saosećajni Upit” kreiranog od strane Dr. Gabor Matea.

Ja verujem da moramo istinski razumeti štetnu prirodu svog ponašanja da bi bili spremni da se promenimo. Terapija i savetovanje treba da budu proces učenja u kojem klijent stiže do razumevanja različitih aspekata svoje prirode i načina kako da ih modifikuje. Kao Ajurvedski savetnik, ja radim u okviru četiri primarna područja: fizički faktori (ishrana, suplementi i vežbanje), psihološki faktori (emocije i misli), društveni faktori (posao, razonoda i odnosi) i duhovni faktori (joga i meditacija). Rad samnom je praktične i edukativne prirode, i uključuje različite preporuke za izmenu životnog stila.” 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone