Petak 27.10.2017. u 19:00-20:30h promotivni čas joge instruktori Amila, Mira, Saša i Zoran ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Hatha joga je usmerena ka fizičkoj dobrobiti i prosvetljenju kroz fizičku, mentalnu i duhovnu vežbu. Hatha joga obuhvata brojne popularne stilove vežbanja, a  odvija se praktikovanjem generičkih odnosno originalnih hata joga vežbi – asana ili predstavlja mešavinu popularnih elemenata preuzetih iz mnogih stilova koji samostalno postoje kao posebna forma. Klasična – eklektička hatha joga je generički stil hatha joge koji se u današnje vreme najčešće upražnjava. Ova joga ne prati ni jedan od poznatih stilova i škola joge striktno i ne podrazumeva utvrđen redosled položaja.

joga novi sadAmila Lukić jogu vežba i uči od 2000. godine. Zvanje i sertifikat joga instruktorke stekla je 2009. godine u školi za joga instruktore “Vidya Yoga” (www.vidyayoga.net) u Beogradu. Od 2009. godine samostalno drži časove.

Mira Vojnović Zrnić se jogom bavi od 2005. godine. Zvanje i sertifikat joga instruktorke stekla je pohađajući školu “Vidya Yoga” koju vodi eminentni učitelj joge Dragan Lončar iz Beograda.

Saša Lukić se bavi jogom od 2014. godine. Zvanje i sertifikat joga instruktora stekao je pohađajući “Vidya Yoga” školu eminentnog učitelja joge Dragana Lončara iz Beograda koju u Novom Sadu vodi Zoran Zrnić, instruktor “Joga studija Hipokrat”. 
Zoran Zrnić, instruktor u Joga studiju “Hipokrat” i njegov osnivač. Jogom se bavi više od 15 godina. Zvanje i sertifikat joga instruktora stekao je pohađajući “Vidya yoga” školu Dragana Lončara u Beogradu. Intenzivni šestomesečni kurs od 200 sati treninga u skladu je sa standardima Američke joga alijanse (Yoga Alliance– www.yogaalliance.org).

 

 

 
 
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Leave a Reply