Petak 31.05.2019. u 19.00h promotivna radionica “Vibracija buđenja” voditelj radionice Gordana Perkučin ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Dobrodošli na Promotivnu Radionicu na kojoj će Vam Gordana predstaviti program “Vibracija buđenja” i dati mogućnost da osetite potencijal programa kroz dve vežbe koje ćemo odraditi zajedno.

Vibracija buđenja je program koji nas budi i pokreće na svim nivoima. Radi na fizičkom, emocionalnom, duhovnom, energetskom i mentalnom telu. Omogućava nam da zaronimo u dubine sopstvenih emocija, snažno osetimo isceljujuću energiju u nama, povežemo se sa Univerzumom, fizički se pokrenemo, mentalno osvestimo sopstvene blokade i dođemo do novih uvida.

Zašto buđenje?

Najveći deo našeg uma je podsvesni, smatra se čak oko 90%, a samo preostalih 10% je svesni deo. U podsvesnom delu pohranjene su informacije iz prenatalnog i postnatalnog perioda, detinjstva, rane mladosti. Tu se takođe nalaze kolektivna svest i karmički deo.

Dubinskim radom ćemo dopreti do delova podsvesti, osvestiti niz emocija, blokada, uverenja koje nas koče i sputavaju u ostvarenju željenog i otpustiti ih.

Program Vibracija buđenja se odvija kroz dva seminara.

Oba seminara predstavljaju zasebnu celinu, tako da je moguće učestvovati i na samo jednom, ali, naravno, najefikasniji rezultat i pravi životni skok se postiže učešćem na oba.

Pozivam Vas da dođite na Radionicu da se upoznamo, družimo i odradimo dve vežbice zajedno!

Svi koji se prijave za Seminar tokom Radionice i izvrše uplatu od minimum 30% na samoj radionici ili u sledeća 2 dana dobijaju popust od 10%!

“Moje ime je Gordana Perkučin. Mnogobrojni talenti koje posedujem su me doveli do velikih uspeha u raznim životnim oblastima. U mladosti sam se bavila sportom – stonim tenisom i osvojila jednu olimpijsku medalju, dve svetske i niz evropskih medalja. Završila sam fakultet matematike U Novom Sadu. Živela sam i radila u Milanu 23 godine gde sam se prvo bavila trenerstvom, a zatim, nakon novog petogodišnjeg školovanja, ostvarila uspešnu karijeru u oblasti optometrije. Pre 15 godina sam se zaljubila u jogu i od tada je redovno praktikujem. Postala sam i instruktor joge.

Svi ti uspesi me nisu činili potpuno srećnom. Godine ulaganja, rada, posvećenosti i ostvareni rezultati  na profesionalnom nivou i u spoljašnjem svetu donosili su mi samo trenutno zadovoljstvo i sreću. A u meni su sve više bile prisutne neispunjenost i tuga.

Nastavila sam da tragam i krenula na najuzbudljivije putovanje svog života, putovanje ka svom unutrašnjem svetu, ka samoj sebi, ka spoznaji svoje duše i svog pravog ja.

Na putu svoje samospoznaje, ostvarenja i sreće sam već petnaest godina. Taj put je počeo jogom i nastavio se raznim duhovnim, telesnim i energetskom tehnikama. Radila sam sa velikim brojem duhovnih učitelja i svaki od njih je ostavio važne tragove u mom životu i mnogo doprineo mom ličnom razvoju. Duboko sam im zahvalna za sve što su mi pružili.

Sada svoje znanje i iskustvo prenosim drugima da bih pomogla svima koji se ne osećaju ostvareno i srećno da pronađu sebe, svoju svrhu i ponovo oseta životnu radost.

 Za eventualna pitanja pišite na e-mail uspeh.sreca1@gmail.comili na telefon +381 66 9538037 (Viber)

Pridružite se mojoj facebook grupi https://www.facebook.com/groups/UspehSreca/

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone