Petak 25.05.2018. u 19:00h promocija knjige “Ti si izvor svoje snage, kreiraj život za kojim žudiš” autorka Vladica Đorđević ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

PROMOCIJA KNJIGE

„TI SI IZVOR SVOJE SNAGE, KREIRAJ ŽIVOT ZA KOJIM ŽUDIŠ“

AUTORKE VLADICE DJORDJEVIĆ

Petak, 25.05.2018.  19h  ULAZ SLOBODAN

MESTO ODRŽAVANJA: Novi Sad, Studio “Joga Hipokrat” Stratimirovićeva 6

UPOZNAJTE VLADICU

Uz radost i divan smisao za humor, njeno učenje će vas odvesti na mesta na kojima ste zaključali svoj potencijal i izostavili sebe iz prostora postojanja.

Najpoznatija je po svojim učenjima u kojima inspiriše ljude širom sveta da promene svoju svest putem transfomacionih procesa i pristupe sopstvenom znanju,  i tako iscele svoje telo i život. Šta ako je svesnost zapravo najmoćnija lekovita sila na planeti? Da li biste bili voljni da iscelite sve što vas muči?

Kroz podučavanje koristi alate Access Consciousnessa i brojne druge tehnike za dobivanje više svesnosti, lakoće i radosti u životu.

Napisala je knjigu pod naslovom ˝Ti si izvor svoje snage, kreiraj život za kojim žudiš˝, koja će ovih dana ugledati svetlost dana upravo u Srbiji. Jedna od prvih promocija biće održana u Novom Sadu (nakon Zagreba i Beograda), u studiju „Joga Hipokrat“. U pripremi je i izdanje na engleskom jeziku.

Knjiga prati njezinu neverovatnu životnu priču te preloman događaj smrt sina, koji biva nasilno ubijen pre nekoliko godina te njezin put od očaja prema svetlu, radosti života i biranju samog života kada se desi nezamislivo. Knjiga takođe nudi i praktične alate kako ponovo naći čaroliju u životu i izabrati život vredan življenja. Namenjena je svima i tako je napisana da svako može da je razume, bez obzira da li ste upoznati sa ovom metodom.

Sa velikim oduševljenjem i radošću, pozivamo vas da dodjete na promociju knjige, upoznate ovu neverovatnu ženu i uveličate ovaj dogadjaj svojom prisutnošću.

O knjizi će govoriti autorka knjige Vladica Djordjević i Jasmina Stefanović, urednik knjige i urednik portala „Antistres vodič“. Slavlje će uveličati i Anika Petrović sa gong kupkom.

Na promociji, knjiga će moći da se kupi po  promotivnoj ceni u iznosu od  1.200 dinara. Izdavač knjige je Čigoja štampa.

ZA SVE DODATNE  INFORMACIJE POZOVITE: +381 64 348 7140
ORGANIZATOR:
JOVANKA JOSIFOVIĆ
Access Consciousness® Bars & Body process & Energetic Facelift Facilitator

VLADIČINA PRIČA

Moje ime je Vladica Đorđević i veoma sam zahvalna što ste odvojili vreme da pročitate ovo. Koja inspiracija Vam mogu biti da birate više za sebe?

U poslednjih 7 godina facilitiram ljude širom sveta alatima i procesima koji menjaju njihova tela, veze, novčane tokove i ceo njihov život. Zabavno je, moćno i energično. Da li ste voljni da zakoračite u sve ono što vi zapravo jeste, bez obzira kako to izgleda?

Šta ako vam kažem da je sve moguće? Jedino ograničenje je ono koje dolazi od vaših misli, osećaja, emocija, i ako se pomerimo, onda je moguće da promenite ceo svoj život i sve oko vas.

Kako je sve ovo počelo za mene?

Rođena sam u Srbiji i kao mala devojčica sam se preselila u Švedsku. Studirala sam poslovnu ekonomiju i radila više od 20 godina u velikim korporacijama. Imala sam sjajan posao, sve što mi je bilo potrebno na materijalnom nivou, ali sam konstantno bila nesrećna i osećala bolove u svom telu. Imala sam ekcem i reumu, a doktori su dijagnostikovali fibromijalgiju.

Za mene to nije bilo prihvatljivo, želela sam da nađem odgovore na pitanja: Ko sam ja? Koja je moja svrha? Zašto sam ovde?

1992.godine prošla sam kroz žestok razvod i tada je putovanje u svesnost postalo najvažniji deo mog života, putovanje kome je bilo potrebno 15 godina da me izleči.

Došla sam u kontakt sa različitim tehnikama, ali ono što me je fasciniralo bila je klasična homeopatija i joga učenje. To su bili moji prvi koraci kako bih razumela umetnost lečenja tela. Postala sam klasični homeopata, Krya i Kundalini joga učitelj.

  1. godine sam postala Access Consciousness facilitator- dodatna tehnika u mom rastućem portfoliju.

Od tog trenutka sam zakoračila u sopstvenu energiju, koje ranije nisam bila svesna da postoji. Moji kapaciteti su bili nezaustavljivi dok sam došla do mesta za koje nisam znakla da je moguće, a rezultati u radu sa klijentima su postali magični! Ljudi su me izveštavali o ogromnim promenama u njihovim životima nakom svake radionice koju su pohađali kod mene i ovo je bio početak rada sa energijama i telima koji nazivam Energetic Body Touch Class.

Moj sin je dramatično ubijen 2010. godine i taj događaj je potpuno promenio moj život. Ipak kroz to iskustvo sam izabrala da postanem doprinos svetu i živim u zahvalnosti. Kao da me čudesno svetlo nosi od trenutka od kada sam izabrala to.

Želela bih da vas pozovem da budete katalizator promene, tako da možete voditi SVOJ ŽIVOT SADA.

Ne iz prošlosti, ne iz budućnosti- već SADA. Imate na raspolaganju ovih 10 sekundi, gde možete odabrati da budete Stvoritelj nove planete Zemlje gde postoje mogućnosti za izlečenje i napredak planete, gde je sve moguće i ništa se ne osuđuje.

Da li ste spremni?

Dobro došli u moj svet satkan od ljubavi i strasti!

Koji doprinos mogu biti u vašem svetu?

Sa zahvalnošću i radošću,

Vladica Đorđević

http://www.vladicadjordjevic.com/

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone