Petak 23.08.2019. u 19:00h predavanje “Moć tvoje jedinstvene ajurvedske konstitucije” predavač Marina Kolarić ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Pridružite nam se u razgovoru o tome šta je u stvari individualna konstitucija prema ajurvedi, šta stoji iza te konstitucije, i uopšte saznajte više o ovom personalnom pristupu koji ajurveda ima. Većina nas zna da je uticaj genetike u našim osobinama, kako fizičkim tako i mentalnim i emocionalnim,  veoma značajan. Svi imamo neku svest o tome da postoje obrasci koje nasledjujemo putem genetskih predispozicija. U ajurvedi mi pored ovoga gledamo i na to gde su stvoreni ti obrasci, tj. odakle dolaze. 

 Šta znači kada kažemo da smo u balansu sa našom konstitucijom? Vaša konstitucija je Vaša lična super sila. Kroz znanje o vašoj individualnoj konstituciji, vi u stvari razumete bolje vaše obrasce. Uz pomoć ajurvede vi krećete u otkrivanje svojih energija, osobina i kvaliteta, koje stoje iza vašeg sveta i vaše realnosti. U tom procesu, dobijate uvid u vaš lični put koji menja vašu realnost i vraća je u harmoniju. Samospoznaja je cilj!

Marina Kolarić o sebi

“Poreklom iz Novog Sada, provela sam dobar deo svog života putujući po svetu i sakupljajući obrazovanje i dragocena životna iskustva.  Osnovne studije iz psihologije završila sam u Novom Sadu, a magistarski program iz komunikacija na univerzitetu na Havajima. 

Pre više od šest godina, započela sam da idem putem zdravlja i blagostanja, i nedavno dobila sertifikat za Ajurvedskog savetnika. Posedujem znanja i iskustva iz oblasti konflikt menadžmenta, joge i meditacije, a nedavno sam završila i trening iz programa za rad sa zavisnostima baziranom na “mindfulness” principima. Trenutno sam student terapeutskog programa zvanog “Saosećajni Upit” kreiranog od strane Dr. Gabor Matea.

Ja verujem da moramo istinski razumeti štetnu prirodu svog ponašanja da bi bili spremni da se promenimo. Terapija i savetovanje treba da budu proces učenja u kojem klijent stiže do razumevanja različitih aspekata svoje prirode i načina kako da ih modifikuje. Kao Ajurvedski savetnik, ja radim u okviru četiri primarna područja: fizički faktori (ishrana, suplementi i vežbanje), psihološki faktori (emocije i misli), društveni faktori (posao, razonoda i odnosi) i duhovni faktori (joga i meditacija). Rad samnom je praktične i edukativne prirode, i uključuje različite preporuke za izmenu životnog stila.”

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone