Subota 15.09.2018. 19:00h predavanje “Šta je energetska tehnika SVETLOSNA KOZMETOLOGIJA?” predavač Margarita Milenković ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Predavanje/ Radionica Uvod u Svetlosnu kozmetologiju
Upoznajte se sa Svetlosnom kozmetologijom, profesijom Novog doba –
energetskim načinom vidnog podmlađivanja i unapređenja psiho-fizičkog
zdravlja.
Efekti Svetlosne kozmetologije:
• podmlađivanje na ćelijskom nivou
• podmlađivanje na nivou DNK
• podmlađivanje na spoljašnjem nivou
• unapređenje psihičkog zdravlja
• unapređenje fizičkog zdravlja
• aktivacija volje za životom
Prisutne na predavanju/radionici očekuju poklon-vaučeri.

ŠTA JE ENERGETSKA TEHNIKA SVETLOSNA KOZMETOLOGIJA

Video o tehnici pogledajte OVDE

Svetlosna kozmetologija predstavlja jednostavnu, isceljujuću i efikasnu metodu energetskih, svetlosnih tehnologija savremenog doba, namenjenih podmlađivanju na ćelijskom nivou, na nivou DNK i na spoljašnjem nivou. Metoda Svetlosna kozmetologija je jednako efikasna kako u radu na sebi, tako i u radu s drugim ljudima. Uslov za upis na obuku ne postoji.

Došlo je vreme u kojem mi sve više osećamo aktuelnost novih zaduženja i profesija Novog Doba – profesija koje nose u sebi apsolutno novi sadržaj i novi pravac u našim delima i pogledima na određene procese i dešavanja.

Svetlosna kozmetologija (kao i Svetlosna Ishrana) jedna je od energetskih tehnologija Novog Doba. Kao metoda je bila sistematizovana 2007. godine od strane tima nemačkih i ruskih specijalista duhovno energetskih metoda, na čelu sa Reiki Učiteljem i vrsnim medijem s dugogodišnjim iskustvom – Sabinom Sangitar Venig (Sabine Sangitar Wenig).

Svetlosna kozmetlogija nije samo efikasni neinvazivni način podmlađivanja i opšteg ozdravljenja. To je, takođe, i profesija Novog Doba, kojom može ovladati svako bez izuzetka, i sve što je potrebno, to su: volja, želja, i redovni praktični rad – na početku pre svega na sebi.

Svetlosna Kozmetologija je unikatni način isceliteljstva, tokom kojeg „kozmetolog” ne preuzima na sebe starost i bolesti klijenta, nego se sam isceljuje i podmlađuje zajedno sa njim, jer neminovno dolazi do duhovnog rasta, pročišćenja i podizanja nivoa svesti, a time i transformacija.
Nakon tretmana, ili autotretmana, osoba oseća mir, zadovoljstvo, oseća u sebi Božansko Blaženstvo, a često ima osećaj ispunjenosti Ljubavlju, kao da je bila zagrljena, kao malo dete od strane svoje majke.
Osoba postaje lepša, zdravija i bolja u svako smislu.

Svetlosna Kozmetika se smatra jedinim sigurnim putem borbe sa starenjem, jer u ovom slučaju, isceljujući uticaj se vrši na uzrok, a ne na posledicu.

Vreme počinje polako da se kreće s osećajem “kao ka unazad”. Visokofrekventni Svetlosni Kristali (simboli) podmlađuju i iznutra i spolja. Koža postaje glatka i baršunasta, vezivna tkiva jačaju i regenerišu se, organi se isceljuju i podmlađuju.
Nakon svakog tretmana osoba ne samo što postaje mlađa i lepša, korak po korak dolazi do unapređenja zdravlja i duhovnog rasta. Pod uticajem Svetlosnih Kristala, dolazi do postepenog, ali sigurnog procesa tokom kojeg se genetski sistem ponovno kodira na novi način, a virus starenja podvrgava se isceljenju. Usled svega toga, proces starenja se usporava i zaustavlja, a kasnije se kreće u obrnutom smeru, tj. uključuje se proces podmlađivanja.

Svako, ko je prošao makar jedan tretman, ili autotretman, Svetlosne Kozmetike, odmah oseća na sebi uticaj Božanske energije, jer nakon tretmana dolazi do osećaja spokojstva, bezrazložne sreće i radosti.
Prvi makar, i najsuptilniji rezultati, najčešće se primećuju već nakon prvog tretmana.

Margarita Milenković 

Reiki Grand Master-učitelj I, II, III i IV stepena tradicionalnog Usui Reikija (Usui Shiki Ryoho), Magistar N.E. Master SV.I. i Učitelj preko 100 stilova i energetskih metoda.

Osnivač i predsednik udruženja.

Biografija

Margarita Milenković, osnivač i predsednik udruženja – Usui Tibetanski Karuna Reiki Master-učitelj od 2000. godine, registrovan u „Internacionalnom Američkom Reiki Centru“, Mičigen (SAD). Kundalini i Luna Reiki Master-učitelj od 2012. godine, registrovan u Reiki Univerzitetu, Moskva (Rusija).

Rođena u Rusiji, dipl. filolog i stručnjak za međukulturnu komunikaciju, Reikijem se bavi od 1998. godine.

Autorka je priručnika za sve Reiki stepene i stilove, priručnika za Reiki terapeute, knjige „Reiki – put ka sebi”, „Zlatni ključevi sreće – Pet Reiki Principa”, „Energija novca – Reiki izobilja” i „Anđeoski Reiki – I ti si Anđeo”. Autorka je programa „Reiki meditacija” i „Eko Rei”. Koautorka je programa „Reiki joga”, kao i dva edukativna Reiki programa akreditovana od strane Zdravstvenog saveta Srbije. Organizator je dobrotvornog edukativnog programa „Reiki Srbije – deci Srbije”. Jedan je od organizatora „Aktiva Lekara” formiranog pri udruženju „Reiki Srbije” za stručno usavršavanje i integrisanje Reikija s metodama savremene medicine i naučnim istraživanjima.
Reikiju je obučila preko 300 zdravstvena radnika, kao i skoro 4000 ljudi drugih profesija i zanimanja.

Od 07. marta 2011. godine, zvanično je registrovani član Međunarodne Asocijacije Reiki Profesionalaca.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone