Subota 24.02.2018. u 19:00h predavanje “Simboloterapija” predavač Dunja Cigić Gavrilović ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Simboli su jezik duše

Jezik simbola je univerzalni jezik. Čovek se izražava putem simbola od kada postoji. Oni se nalaze svuda oko nas, kao i u nama. Simbole koristimo u svakodnevnoj komunikaciji kada želimo da prenesemo određene poruke. Naše nesvesno, da bi prenelo određenu poruku našoj svesti, komunicira sa njom putem simbola. Od izuzetno velikog značaja je da razumemo jezik simbola.

Simboloterapija predstavlja originalnu tvorevinu autora programa 7 Drops of Light – dr sci Dunje Cigić Gavrilović. U terapiji rad sa simbolima predstavlja najveće bogatstvo.

Kada naučite da razumete jezik simbola možete da komunicirate sa svojim najmudrijim delom ličnosti i da obogatite i oplemenite svoj život. Simboli vam mogu pomoći da definište neki problem, da pronađete njegovo rešenje, kao i da osvestite potencijale koje imate u sebi. Oni vam mogu biti mudri vodiči, a sve poruke na koje vam ukazuju namenjene su vašoj dobrobiti.

Na predavanju će biti prezentovan novi terapijski pravac – Simboloterapija. Pored predstavljanja simbola, njihovog značenja i mogućnosti i potencijala koji se kriju u radu sa simbolima, imaćete priliku da čujete primere iz prakse simboloterapije i dobrobiti koje možete imati od primene simboloterapije.

Nakon predavanja učesnici će moći da se prijave za individualnu simboloterapiju po sniženoj ceni (puna cena je 10 000 dinara, a cena za prijave nakon predavanja će biti 70e).

Na predavanju će takođe biti izložene slike koje čine sastavni deo programa 7 Drops of Light, a predstavljaju jedinstveni spoj umetnosti i duhovnosti – Drops of Light Spiritual Painting. Sa ciljem širenja znanja o simbolima i porukama koje oni nose, biće prezentovano i mesto simbola u umetnosti, kao i njihovo isceljujuće dejstvo.

Slike ćete takođe moći da kupite po sniženim cenama nakon predavanja (10% na sve slike koje su trenutno dostupne za prodaju).

Više o simboloterapiji, programu 7 Drops of Light i autoru pogledajte i pročitajte na sajtu: 7dropsoflight.com

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone