Petak 21.03.2014. u 19:00h predavanje-radionica “Reiki-ključ ka uspostavljanju harmonije u svom biću i svom životu” predavač Margarita Milenković ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Subota 29.03.2014. 10:00-18:00h Reiki I stepen predavač Margarita Milenković

O Reikiju pročitajte ovde 

Prijave i informacije u Joga studio Hipokrat Novi Sad
tel. 063-568605

POČETNA REIKI OBUKA

I STEPEN

Uslovi:

 • Interesovanje za Reiki veštinu, kao jednog od načina rada na sebi u cilju poboljšanja psihofizičke kondicije i duhovnog razvoja
 • Odsustvo kontraindikacija: ugrađen pejsmejker, trudnoća, insulinska terapija i prisustvo psihotičnih epizoda
 • Od 13 godine starosti
 • Za maloletne osobe, obavezno je prisustvo roditelja/staratelja na seminaru ili overena pismena saglasnost od strane roditelja/staratelja

Stečena znanja i umeća nakon obuke:

 • Samostalno aktiviranje sposobnosti kanalisanja Životne energije
 • Poznavanje i umeće primene Reiki Principa
 • Poznavanje teorijskih osnova Reikija
 • Umeće sprovođenja okrepljujućeg tretmana za sebe
 • Poznavanje načina korišćenja Reikija u svakodnevnom životu
 • Umeće primene veštine u hitnim slučajevima i kriznim situacijama
 • Poznavanje tehnika redukcije stresa
 • Poznavanje suštine neophodnosti saradnje s lekarima

Trajanje seminara je 8 – 9 sati.

Važna napomena: u sklopu obuke za I stepen, svaki polaznik dobija: 4 daljinska tretmana kao podrška u procesu čišćenja i razvijanja Reiki veštine; CD s muzikom za autotretman; priručnik za I stepen; posebna pogodnost za pohađanje Reiki joge mesec dana u cilju razvoja veštine, Internet Reiki podršku s Reiki instruktorom koji će odgovoriti na svaku vašu nedoumicu u početnom praktikovanju Reiki metode – i mogućnost elektronske komunikacije sa svojim Reiki Učiteljem.

ŠTA JE REIKI  www.reiki.rs

Reiki je metoda tradicionalne medicine, koja je legalizovana i odobrena podzakonskim aktom koji je potpisalo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije 2008. godine.
Ministarstvo zdravlja Republike Srbije svrstalo je Reiki metodu u metode rehabilitacije
(za unapređenje zdravlja).

ŠTA REIKI NIJE

Reiki nema dogmu i nije religija, nije magija, nije ubeđenje, nije sekta, ni bilo koja druga organizacija, nije nacionalna ili bilo koja druga pripadnost.

Sa japanskog se Reiki prevodi kao:
Rei – Univerzalna, Božanska, Životna
Ki – energija.

Reiki je, najverovatnije, najstarija metoda unapređenja zdravlja, koja se zasniva na veštini korišćenja Univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije, jačanja odbrambenih sposobnosti organizma, unapređenja zdravlja, a takođe u cilju poboljšanja kvaliteta života. Reiki veština omogućava proticanje kroz ljudski energetski kanal, a time i kroz telo čoveka one količine Životne energije, koja je potrebna da osoba postigne psiho-fizičku kondiciju.

Kanalisanje i usmeravanje Životne energije za unapređenje zdravlja tradicionalno se vrši polaganjem dlanova na određenu oblast tela. Takvo znanje postoji u svakome od nas, kao genetski kod za samoisceljivanje. Potvrda za to je naše nesvesno polaganje dlanova na oblast koja boli: bilo da je to glava, zubi, stomak, srce, povreda i slično. Čovek podsvesno zna da polaganjem dlanova na bolno mesto, ako ništa drugo, može da olakša bol.

Više o Reikiju pročitajte ovde 

joga novi sad

Margarita Milenković, Ruskinja, diplomirani stručnjak za međukulturnu komunikaciju.Reiki Grand Master , registrovana pri ICRT (Mičigen, SAD) i pri Reiki Univerzitetu (Moskva, Rusija). Koosnivač i počasni predsednik udruženja “Reiki Srbije”, član Međunarodne Asocijacije Reiki Profesionalaca, autor knjiga “Reiki – put ka sebi”, “Zlatni ključevi sreće – Reiki Principi” i “Energija novca – Reiki izobilje” .

 

Prijave i informacije u Joga studio Hipokrat Novi Sad tel. 063-568605

 

Udruženje Reiki Srbije i Joga studio Hipokrat Novi Sad
pozivaju Vas na predavanje
“Luna Reiki” predavač Margarita Milenković
ULAZ SLOBODAN

Luna Reiki kao stil nastao je na severu Rusije, u Sibiru,
i bio je sistematizovan 2000. godine od strane grupe ruskih Usui Reiki Mastera-učitelja među kojima su i lekari s dugogodišnjim iskustvom. Luna Reiki je jedan od najpopularnijih stilova u Rusiji, posebno među ženama svih uzrasta.

Reč „Luna“ u prevodu s ruskog označava „Mesec“. Luna Reiki predstavlja kombinaciju čiste Životne energije i energetskih vibracija Meseca – Lune. Inicijacijom u Luna Reiki osoba se podešava na vibracioni nivo Meseca, čije su energije, kako je poznaznato, ženskog tipa: mekane, nežne, na neki način rasplinute i istovremeno dubokoprodiruće i moćne.

lunareikiLuna Reiki predstavlja usmereno delovanje Životne energije, sinhroizovano s ritmovima Meseca i vibracijama njegove energije, u cilju usklačivanja s bioritmovima i energetskim tokovima u ljudskom organizmu. Takav prilaz omogućava ne samo još jedan produktivan način za unapređenje psihofizičkog stanja, već i viši nivo samoisceljivanja na različitim poljama  života,  kao i pomoći bližnjima.

Energija Meseca (Lune) je ženskog karaktera, pa tako povoljan uticaj Luna Reikija možemo uočiti pre svega u slučajevima vezano za ženske probleme (fizičke, psihološke i psihičke), kao i u svim oblastima na koje Mesec inače, prirodno ostvaruje uticaj. Luna Reiki često nazivaju „Reikijem za žene“ jer najvećim delom podržava sve ženske aspekte kao i njihov progres i stabilizaciju. Pomoću Životne energije, uticaj Meseca (Lune) na ljudsko biće je takav da prirodno pomaže razvoj divnih crta karaktera, kao što su: dobronamernost, strpljenje, odsustvo svake vrste agresije (unutrašnje ili spoljašnje), umeće da u svemu vidimo Dobro, kao i Viši smisao događaja. Razvija mudrost, lakoću u svakoj komunikaciji, otvorenost, saosećanje i spontan osećaj sreće, bez obzira na okolnosti. Pomaže brzo oslobađanje od destrukitvnih energija, koje se formiraju usled strahova, fobija, konstantnih osnovanih i neosnovanih briga i još mnogo toga. Energija Lune usklađena s čistom Životnom energijom je zanimljiva harmonizujuća sila, koja otvara nove mogućnosti u samoisceljivanju, pomoći bližnjima i poboljšanju kvaliteta života.

Udruženje Reiki Srbije i Joga studio Hipokrat Novi Sad
pozivaju Vas na predavanje-radionicu
“Reiki-ključ ka uspostavljanju harmonije u svom biću i svom životu” predavač Margarita Milenković
ULAZ SLOBODAN

Na ovom predavanju teme su Usui Reiki kao ključ za samoisceljivanje, samoregeneraciju i uspostavljanje harmonije u svom biću i u svom životu i Anđeoski Reiki kojim možete sebe i svoje bližnje da ispunite energijama Ljubavi i Svetlosti i učinite životni put glatkim i uravnoteženim, bez turbulencija, nemira i nevolja.

 

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone