Sreda 26.02.2020. 19:00h predavanje “Regresoterapija” predavač Patrik Balint ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Predavanje o regresoterapiji

Predavanje će vas upoznati sa delotvornom metodom za rešavanje problema koja posredstvom odlaska u prošlost omogućava povratak prirodnom doživljavanju sadašnjosti.

Predavanje će vam približiti nehipnotičke metode prolaska prošlosti na osnovu asocijativnoog prisećanja kroz iskustvo stečeno u preko dvadesetogodišnjoj praksi Patrika Balinta.

Krenućemo u zajedničko avanturističko putovanje unutar ljudske psihe, ka upoznavanju njenih mogućnosti i načina funksionisanja.

Regresoterapija podrazumeva vraćanje u bližu ili dalju prošlost radi otkrivanja, otklanjanja i isceljenja pravih uzroka problema na kojima želimo da radimo. Ti uzroci mogu biti u bližoj ili daljoj prošlosti, mogu da budu vezani za iskustva u životu koji trenutno živimo ili da nam se tokom procesa javljaju iskustva koja su u kontekstu nekih drugih životnih scenarija i intenzivno su emocionalno obojena. Terapijski je važno da obradom svih ovih iskustava i tema dolazi do značajne promene i poboljšanja kod klijenta, vezano za temu na kojoj se radi.


Kako ćemo se osećati, kako ćemo tumačiti sadržaje iz naše okoline, kako ćemo na njih reagovati, kakvi će biti naši odnosi, koje fizičke senzacije i aspekte ćemo razvijati, u potpunosti je determinisano sadržajima iz naših podsvesnih i nesvesnih struktura psihe.

Velika prednost nehipnotičke regresoterapije je upravo ta što radi sa sadržajima iz podsvesnog dela psihe, omogućavajući svojom tehnikom rada da se zađe u mnogo dublje strukture ličnosti i psihe i tamo otkriju i otklone bazični uzroci senzacija, bolesti, ponašanja ili iskustava koje želimo da isceljujemo, korigujemo i menjamo.  

Instagram: regresoterapija.u.srbiji
Patrik Balint (* 1974)

• Softverski inžinjering studirao na Češkom tehničkom univerzitetu u Pragu i Slovačkom tehničkom univerzitetu u Bratislavi
• Regresoterapija pod vodjstvom Andreja Dragomireckog od 1998.-2002
• Dugoročni koučing trening pod vodjstvom Petra Ružičke 2018-2019
• Profesionalizacija u regresoterapiji od 2000
• vođenje seminara i kurseva regresoterapije u Slovačkoj i inostranstvu
• Vođenje seminara i kurseva Terapije orjentisane na sadašnjost, nekauzalne terapije utemeljene na dugogodišnjoj praksi regresoterapije
• Prenatalna terapija, terapija odnosa, terapija odnosa i ličnosti, terapija arhetipskih odnosa
• Profajling terapija koja se koristi uglavnom u svrhe autoterapije
• Naredna specijalizacija – Psihološka priprema za porođaj i majčinstvo, Numerologija
• Koučing u kompanijama
• Koučing sportista, menadžera i klijenata
• Koučing u programu Restart na slovačkoj televiziji JOJ www.joj.sk/restart

Patrik Balint vidi klijenta i njegov problem kao nešto jedinstveno a to zahteva i jedinstven pristup.

Koristi tehnike regresoterapije zasnovane na asocijativnom prisećanju, tako da sve protiče u svesnom stanju uz poštovanje klijentove psihe i intimnosti. 

Terapijski proces vidi kao pokušaj terapeuta da pomogne klijentu da upozna mehanizme koje koristi protiv sebe i istovremeno mu pomaže da uspe da ih odloži. Regresoterapija koju radi i podučava struktuirana je metoda usmerena na klijenta, gde je klijent vođen, a ne pritiskan.

U praksi, pored tehnika regresijsoterapije i TOP terapije, koristi znanje da je sve povezano tako da spoznaja i rešenje problema može da skriva i u najjednostavnijim stvarima koje su često vrlo blizu nas.

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone