Sreda 24.04.2019. u 19:00h predavanje “META zdravlje-novi pristup medicini” predavač Jasmina Kovačev ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Studio za edukacije i vrhunska dostignuća i Jasmina Kovačev pozivaju Vas na druženje 24.aprila u 19:00h u Joga centru Hipokrat na temu META-Zdravlja.

META Zdravlje je revolucionarni naučni pristup i ključan je za  svakog tragaoca zdravlja.

META-Zdravlje objašnjava vezu emocija, uverenja i naše percepcije sa specifičnim tkivima organa, koje su glavne tačke u procesu emocionalnalno pokrenutih tema a u skladu sa preciznom biološkom logikom organizma. Da li ste se ikada, kad se razbolite, pitali zašto ja i zašto sada? Da li ste dobili zadovoljavajući odgovor? 

Svaka bolest je proces koji je nastao kao rezultat određene biološke logike. Organizam ne pravi greške kreirajući bolesno stanje. Svako stanje ima svoju biološku logiku. Kada se desi biološki konflikt, istovremeno nastanu dešavanja na nivou psihe, mozga i organa. Ukoliko ne rešimo konflikt na nivou biološke logike, postajemo žrtva nesvesnog procesa koji održava bolesno stanje.

U vreme kada je sve više bolesti, prvi korak je razumeti “zašto meni i zašto sada”.
Istovremeno kao veoma kompleksna i složena biće, pod uticajem smo vrlo specifičnih zakonitosti koje se direktno odražavaju na zdravlje.

Poznavanje META-Zdravlja  nam omogućava prevenciju, a terapeutima precizan empirijski prikaz uzročnosti bolesti.

META – Zdravlje je platforma i za konvencionalni i alternativni pristup zdravlju.

Predavanje akreditovano za zdravstvene radnike od lekarske komore po brojem А1-2054-18 “META-Zdravlje, novi pristup medicini”. Predavanje je besplatno  i nosi dva boda.

 Družićemo se sa Jasminom Kovačev, Master trenerom  META Zdravlja. Više o tome šta je META Zdravlje možete čuti od same Jasmine na ovom linku.

Prijavite se već danas na 063/160 8116,069/427 6669 ima i viber  ili online.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone