Petak 21.06.2019. u 19:00h predavanje “Kičma-stub života:novi pogled u sebe” predavač Silvija Josipović Beronja (Hrvatska) ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Naziv predavanja:
„Kralježnica – stup života – novi pogled u sebe”
 

Opis predavanja:

Upoznajte se sa tretmanima akupresure kralježnice – inovativnom metodom kombinacije znanja dva kineska majstora: energetske medicine i TuiNa masaže.

Na ovom predavanju ćete saznati o kralježnici i sebi više no što vam to može reći vaš doktor, ali i načine kako da svoje, do sad ne rješive probleme sa leđima, spoznate u dubinu, te ih prevenirate i uklonite.

Predavanje je namijenjeno terapeutima, fizioterapeutima, maserima, energetskim terapeutima i svima koji žele spoznati više o sebi kroz kralježnicu.

Biografija:

Silvija Josipović Beronja mag. oec., osnivačica Organicos, centra za prirodno zdravlje, terapeut za kralježnicu, atlasolog, energetski i trener osobnog rasta (Holistic coach). Rođena 1985.g. i još kao malom djetetu su primijetili kako je izrazito osjetljiva. Bez da su prisutni rekli što misle, znala je kako se tko osjećao što je na nju imalo vrlo jak utjecaj. Senzibilnost joj je velik dio života bila ograničavajući faktor koji ju je naposljetku doveo do zdravstvenih problema zbog kojih se prije 10 godina okrenula radu na sebi, te naučila kako i kada upotrijebiti svoju senzibilnost.

Sve emocionalne i zdravstvene nedaće kroz koje je prošla su joj dale veliko iskustvo i znanje kako o fizičkom, tako i ostalim aspektima ljudskog bića. Počela je raditi sa ljudima kroz fizičke, energetske i couching tehnike kako bi spoznala dubinu problema i najbolji način njihovog rješavanja.

Nakon 4 godine rada u jednom energetskom centru kao energetski terapeut, terapeut za kralježnicu i prezenter odlučuje se na samostalne vode i otvaranje Organicos centra prirodnog zdravlja. Nedugo nakon toga završava edukaciju za atlasologa (namještanje atlasa Human Up metodom), te edukaciju za holistic coach-a kako bi obuhvatila sve aspekte i s lakoćom pristupila problemima na svim razinama svojih klijenata. U svom desetogodišnjem iskustvu pomogla je stotinama ljudi sa raznim emocionalnim, zdravstvenim problemima i nedostatkom energije, te postala edukator tretmana kralježnice. Kroz taj period je naučila kako nije dovoljno raditi samo na jednom aspektu čovjeka da bi se problem iscijelio, već je potrebno raditi i na fizičkom i na emocionalnom i duhovnom aspektu bića, inače se problem zna iznova vratiti.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone