Petak 18.10.2019. u 18:00h predavanje “Kako koristiti zvuk?” predavač Joseph “Pepe” Danza (Urugvaj)

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Joseph “Pepe” Danza je poreklom iz Urugvaja. Još od ranog uzrasta je proputovao svet u ozbiljnom istraživanjtradicionalne muzičke forme i tragaoc duhovnih disciplina, on je istraživao spoj muzike i duhovnosti i način kako se prepliću, njihovu simbiozu i spoj...

Pepe će na ovom predavanju podeliti sa vama deo svog ličnog iskustva i priče o njegovom putovanju sa Svetim Zvucima -Sacred Sound, i govoriće o praktičnom načinu da se koristi u svakodnevnom životu za poboljšanje našeg fizičkog, emocionalnog i mentalnog stanja.

Njegova putovanja uključuju nekoliko godina provedenih u Indiji studirajući muziku, Jogu i budizam, godine koje je proveo u Japanu gde je studirao sviranje na Shakuhachi flauti i proučavao Zen tradiciju, Brazilu na studijama na Percussion instrumentima Afro latino duhovne prakseAmerici i Turskoj je studirao sufizam, nekoliko godina u Evropi učio svirao sa džez ansamblima, nBaliju je proučavao i radio praksu Isceljivanje Zvucima – Sound Healing kroz hindu praksu, i josš brojne druge tehnike, bilo bi previše za nabrajanje.

Joseph je boravio u Кanadi više od dvadeset godina gde je dobio brojne nagrade i nominacije kao kompozitor za film i pozorište, takodje i za svoje snimke kao solo umetnik i kao član nekoliko multikulturalnih ansambala. On je bio jedan od osnivača, i četiri godine umetnički direktor Sacred Music festivala u Vankuveru. Joseph je virtuoz multiinstrumentalist koji ima dugogodišnju nastavničku karijeru u muzici, isceljenja zvukom i praktične duhovnosti.

NAPOMENA: Za vaše prisustvo na ovom događaju – Specijalan popust umesto 1000 rsd ovaj put samo 700 rsd. Zbog ograničenog broja mesta, molim vas da se prijavite na 060-766-23-29.

Pošto nam gosti putuju do Novog Sada molim vas da rezervišete mesto, kao i da se uplati celokupan ili 50% iznosa , u tom slučaju doplata pre seminara.

Manifestacija će se održati na engleskom jeziku (prevod će biti obezbeđen ako je potrebno). Trajanje događaja je oko 50 minuta.

Hvala, Sa Radoscu vas ocekujemo

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone