Subota 22.09.2018. u 19:00h predavanje “Transmisaono iscjeljivanje-duhovnost, samospoznaja i samoisceljivanje” predavač Zoran Volarić ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

PREDAVANJE O DUHOVNOSTI, SAMOSPOZNAJI I SAMOISCJELJIVANJU (Transmisaono iscjeljivanje)

Pored predavanja biće održana i PROMOCIJA KNJIGE “DAJ ODGOVOR – SPOZNAJ SEBE” o kojoj će govoriti uvaženi gost:
Akademik, prim. dr med.Boro Vujasin

Predavanje obuhvata praktične prikaze stanja svesti na osnovu kojih ljudi mogu doći do stanja duhovnosti izraženu kroz mir, bezuslovnu ljubav i energiju. Najveća pažnja biće poklonjena zašto Ego formira emotivna stanja koja najvećim delom prave zdravstvene probleme, kao i kako biti u stanju kontrolisanja svojih emocija.

Pored predavanja biće održana i promocija knjige “DAJ ODGOVOR – SPOZNAJ SEBE”, koja je ujedno i Uputstvo, odnosno priručnik kako doći do duhovnosti. Sama knjiga sastoji se od tri celine: duhovnost, psihologija života i energija koja objedinjuje holistički pristup lečenju celokupnog organizma, a to je i odlika transmisaonog isceljivanja. Misli su energija izražena kroz naš sistem vrednosti,odnosno naše programe vaspitanja, karakterne osobine, navike, vrline, mane,..  te je na to stavljen najveći naglasak. Kroz samospoznaju otkrivamo svoje vrednosti, a ujedno razumemo bolje i druge, što je veliki preduslov za kvalitetniji život i suživot.

Na predavanju će svim prisutnima biti uspostavljen energetski balans.

O predavaču i autoru knjige možete vidjeti više na sajtu www.transmisaono-iscjeljivanje.me

Predavač: Zoran Volarić – transmisaoni iscjeljitelj
www.transmisaono-iscjeljivanje.me
tel/viber 00382 69 100 099

Zoran Volarić, rodjen 09.11.1965.godine u Podgorici. Od januara 2014.godine intezivnije se bavi iscjeljiteljstvom, a inicijaciju (spoznaju) je dobio  12.maja 2013.godine na dan sv.Vasilija Ostroškog. Date iscjeljiteljske moći odnose se na sve tri ravni: duhovnu, mentalnu i fizičku. Kao medijum kosmičke energije ima sposobnost povezivanja i sa umrlima.

Svoje poglede na svijet prezentuje na ličnoj fb grupi transmisaono iscjeljivanje, a autor je knjige „Daj odgovor – Spoznaj sebe“ na temu duhovnosti, odnosno kako spoznati sebe. Ima objavljen intervju o stečenim sposobnostima u sarajevskom listu „Aura“, objavljen rad u Zborniku V multidisciplinarnog kongresa „Ishrana budućnosti“ održanog u Novom Sadu na temu duhovnost i ishrana…

Svoj rad prezentuje i kroz duhovne radionice prenoseći lična iskustva i spoznaje putem direktne konekcije sa znanjem Univerzuma. Na tim radionicama polaznici stiču osnovna znanja o duhovnosti i na koji način spoznati sebe. Radionice su interaktivne i prilagodjene polaznicima. Do sada su bile održane u Podgorici i Beogradu.

Sam naziv TRANSMISAONO ISCJELJIVANJE predstavlja novi pravac u svijetu.

Transmisaono iscjeljivanje predstavlja novi način izuzetno efikasnog i veoma jakog kosmičkog iscjeljivanja koji do sada nigdje nije objavljen ili primjenjivan od strane drugih iscjeljitelja.

Transmisaono iscjeljivanje predstavlja skup raznih metoda za iscjeljivanje, počev od direktnog uspostavljanja energetskog polja i otkrivanja uzroka bolesti direktnim prijemom refleksije cijelog organizma liječenog (skeniranje) na tijelo iscjeljitelja.

Transmisaono iscjeljivanje za razliku od savremene medicine detektuje ne samo nastala fizička oboljenja već i ona oboljenja na astralnom nivou koja mogu da dovedu do nastanka bolesti u bližoj budućnosti.

Usmjeravanjem kosmicke energije u vidu tretmana uspostavlja se trajni odnos izmedju iscjeljitelja i tretiranog. Tretirani može kasnije prizvati i aktivirati kosmičku energiju i pomagati sebi i drugima u zavisnosti od stanja svoje svijesti i podsvjesti.

Glavna odlika transmisaonog iscjeljitelja je misaono iscjeljivanje usmjeravanjem kosmičke energije na uzrok bolesti.

Transmisaoni iscjeljitelj ima mogućnost da prima refleksiju cijelokupnog organizma na sebe i na taj način sa 100% sigurnošću detektuje stanje organizma, ustvari otkriva uzrok problema nastanka bolesti.

Prijemom informacija skeniranjem liječenog dobija se uvid u kompletno zdravstveno stanje.

Transmisaoni iscjeljitelj kao čovjek skener na brz i jednostavan način opšti sa liječenim i upoznaje ga sa osjećajima koji se dešavaju u njegovom tijelu, opisujući ekspertizu bolesti na način koju ona proizvodi.

Transmisaoni iscjeljitelj ima zadatak da prvo otkloni negativne entitete ukoliko postoje. Negativni entiteti veoma loše utiču na ljude stvarajući im velike probleme, kako fizičke, tako i mentalne, usled čega se osećaju iscrpljenim i nesposobnim, a da im uzrok uopšte nije poznat.

Iscjeljivanje se vrši mislima, kao i rukama i cjelokupnim tijelom iscjeljitelja kao pomoćnim sredstvom u primjeni liječenja i otklanjanju uzroka bolesti.

Veoma važnu ulogu igra upoznavanje liječenog sa načinom i tretmanom iscjeljitelja koji ga na adekvatan način uvodi u sam proces iscjeljivanja. U zavisnosti od pridržavanja datih savjeta skraćuje se vrijeme oporavka.

Transmisaoni iscjeljitelj može raditi na više načina, kako direktno, tako i indirektno bez obzira na daljinu i kontakt sa liječenim.

Ima mogućnost usađivanja pamćenja vodi (mijenja strukturu vode), a usmjeravanjem misli  od obicne vode može napraviti lijek za adekvatnu primjenu u liječenju.

Takodje, otklanja uticaj negativnih sila (crne magije).

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone