Petak 25.10.2019. u 19:00h predavanje “Biorezonanca-frekvenca života” predavač Vladimir Zec ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Na osnovna pitanja o savremenim dijagnostičkim metodama, kako iz klasične (konvencionalne) tako i iz alternativne (tradicionalne) medicine, odgovaraće vam i pričati, smr. Vladimir Zec, na ovom uvodnom i kratkom predavanju o Biorezonanci.

Veliki broj ljudi u svetu bavi se Biorezonantnom dijagnostikom, i uglavnom se sve njihove teorije svode na zaključak da su bakterije, virusi, i ostali mikroorganizmi sa negativnim frekvencama, glavni uzočnici bolesti. U ovom predavanju, smr. Zec, otićiće jednu stepenicu iznad tih teorija, i objasniti tanku vezu između astrologije, mentalne energije, i energije emocija povezane sa biorezonancom čovekovog organizma.

Da li je budućnost daleko ili je već počela? Saznaćemo preko mnogih primera iz prakse koji su potvrdili pouzdanost Biorezonantne dijagnostike, koja se koristi skoro četrdeset godina u svetu i kod nas.

U kosmosu i oko nas sve oscilira. Oscilacija, koja je karakteristična za sva tela i sve čestice, je njihova frekvenca. Ako kažemo da ćelije, a samim tim i živi organizmi osciliraju, to znači da imaju svoju frekvencu.

Već u prošlom veku doktor Rife pa i sam Nikola Tesla, poznavali su oscilacije i frekvence ljudskog organizma, i te frekvence koristili u dobrobit zdravlja.

ŠTA JE BIOREZONANCA?

Sama reč rezonanca, znači odašiljanje jedne vrste talasa, i hvatanje njegove povratne informacije.

Ovim putem apart prima povratne frekvence od određenih organa iz čovekovog sistema. Na osnovu prijema frekvenci koje se obrađuju u sistemu, algoritamski preko određenih servera, dobijamo rezultat o funkcionalnosti određenih organa.

Mi u konvencionalnoj medicini imamo Rentgen, CT, Magnetnu rezonancu, ali one nam pokazuju samo strukturu organa. Tek nekim specijalnim pregledima, preko korišćenja određenih radiofarmaka, možemo da nazremo neku disfunkcionalnost ili patologiju.

Obično kada uočimo promenu na izgledu organa, bolest je već uznapredovala i fizički počela da menja strukture organa i organizma.

Sa ovom vrstom pregleda, kao što je Biorezonantna dijagnostika, možemo mnogo ranije da uočimo nepravilnosti u radu određenih organa i njihovoj funkciji. Biorezonantnom dijagnostikom možemo otkriti bolesti u ranoj fazi što bitno utiče na proces ozdravljenja i menjanja toka razvoja bolesti. Rano otkrivanje bolesti , predstavlja uštedu vremena, finansija, kao i dobru polaznu tačku za što kraće lečenje.

 Smr. Vladimir Zec je rođen u Bačkoj Palanci. Osnovne studije počinje u Srbiji, a završava i usavršava na medicinskom fakultetu u Lundu u Švedskoj. Konvencionalnom medicinom , tačnije radiologijom, se bavi deset godina, od toga četri godine dijagnostikom, i šest godina radioterapijom (Institut za Onkologiju Vojvodine Sremska Kamenica). Sedam godina se bavi Akupresurom. Počeci bavljenja akupresurom, kreću od stečene prakse kao miofascijalni triger point terapeut. Kasnije usavršava svoje znanje iz akupresure, refleksologije, sujok terapije. Objedinjujući teoriju i praksu ovih disciplina, stvorio je jedinstveni koncept, koji je lako primenljiv i daje dobre rezultate, što svedoči devedeset posto pozitivan feedback. Osnivač je i idejni tvorac stranice Akupresura, gde je autor blogova koji propagiraju zdravlje i zdrav život. Stranica je osvojila više od hiljadu pratilaca za nekoliko meseci. Usavršavao se na mnogobrojnim kursevima u zemlji i inostranstvu.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone