Ponedeljak i utorak 27. i 28.01.2020. seminar “Pranic healing” predavač Elena Antonovska

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Pranic Healing® je visoko razvijen i testiran sistem energetske regeneracije i revitalizacije Mastera Čoe Kok Suija. U ovom sistemu se koristi Prana kako bi se balansirali, harmonizovali i transformirali energetski procesi u telu. Prana je sanskritska reč koja označava životnu vitalnu energiju. Razlog više što Pranic Healing® radi na energetskom telu jeste i činjenica da se svako fizičko stanje najpre pojavi kao energetski disbalans na bioplazmatičnom telu, a nakon izvesnog vremena manifestuje se kao bolest na fizičkom telu. Pranic Lečenje je podeljeno na različite nivoe. U prvom nivou, studenti uče kako da apsorbuju pranu iz vazduha ili či energiju i kako da je projektuju na pacijenta. Takođe uče kako da njihove ruke postanu osetljivije i kako da skeniraju ili osetite energetsko telo pacijenta. Uče kako da očiste, energizuju, stabilizuju i projektuju či energiju, otpuste projektovanu energiju, i preseku energetsku nit. Isto tako, uče kako da pacijent postane prijemčiviji kako bi se ubrzao proces izlečenja. Ostale lekcije obuhvataju samolečenje, božansko lečenje i lečenje na daljinu, a posebno kako da se projektuje energija prane ili či energije na velike udaljenosti.

Cena: 150 EUR. Nakon završenog treninga dobijate internacionalni sertifikat od Institute for Inner studies inc. iz Manile za završni prvi nivo Pranic Healing®-a.
Informacije i prijave na tel. 063-568605 i anita@hipokrat.co.rs
Dobrodošli u uzbudljiv svet Pranic Healing®-a!

Elena Antonovska EdizerElena Antonovska – Professional Coach & Trener

Voli za sebe da kaže da je Professional coach Ericksonovog koledža – Coaching & Self-Development. A pored toga, lista veština i znanja je prilično duga, te bi samo pomenuli neke od njih: PCM Coach (Process Communication model), Reiki Master, Pranic Healing instructor, EFT practitioner, WingWave coach, NLP Practitioner, Regresoterapeut, Bach Flower Remedies practitioner itd.
Od 2007 godine njen profesionalni pravac je potpuno usmeren ličnom razvoju i trajnoj transformaciji pojedinaca i grupa, kad je osnovala svoj Centar za lični razvoj koji se bavio u to vreme samo alternativnim metodama. Danas, to je u Skoplju mesto gde se odvijaju sve aktivnosti povezane sa motivacijom, inspiracijom, edukacijom, podrškom i asistencijom u procesima samo-realizacije, promene i uspeha. Pri tom se koriste veštine, tehnike, metode i znanja koje pokrivaju sve aspekte postojanja ljudskog bića u celini (fizički, emocionalni, mentalni i duhovni). Cilj im je da ljude voljne i željne za promenom vrate u celovitost i osvetle što veći deo njih samih, kako bi izrasli u otvorene, dinamične i samo-svesne individue.
elena novi logo

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone