Plesni kurs instruktor Miroslav Srnić – utorkom i četvrtkom 20:15-21:15h NOVO!!!

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Novo u „Hipokrat“-u PLESNI KURS
Utorak i Četvrtak od 20:15 h 

Informacije i prijave na tel. 066 477 377

Plesni kurs za sve uzrasne kategorije, na kojem učimo tehniku plesa, popravljamo držanje tela, razvijamo eleganciju i ženstvenost, smanjujemo svakodnevni stres, uz  lepu muziku i dobro društvo  popravljamo raspolozenje. Ples  donosi mnogobrojne  benefite kao povećanu pokretljivost celog tela, poboljšava osećaj u prostoru, povećava motoriku i koncentraciju, a takođe povećava fizičku kondiciju.

Ples ima i svoj društveni  aspekt,  izražen u socijalizaciji, druženju, a naročito se manifestuje  na plesnim večerima koje ćemo upriličavati s vremena na vreme uz muziku, odabrano vino, atmosferu kabaretskog tipa, gde se pored muzike za srce i dušu  prepušta ritmovima plesne muzike i našim  dragim partnerima.

Na našem kursu plesanje je u paru, a uče se Standardni plesovi, Latino plesovi, svetski popularni Karibski i jedan Angolski. Na promotivnom času koji je besplatan , demonstriramo od Standardnih plesova Engleski Walcer, od  pomenutih Angolskih Kizombu , a od  Karibskih predstavljamo Bachatu.

Cena kursa je  2.500 dinara/mesec/2 časa  sedmično. Časovi traju 60 minuta.

Za taj isti kurs koji sadrži 3 časa nedeljno od kojih je taj treći u pre podnevnim terminima treba izdvojiti ukupno 3.000 dinara, a on doprinosi  boljem uvežbavanju ili jednostavno kao  dopuna propuštenom.

Popusti za polaznike:

  • Prvi mesec je  sniženje 30 % za sve polaznike, što znosi  1.750 dinara (2časa/ned)umesto 2500.ž
  • Ukoliko ste  korisnik bilo koje usluge u studiju Hipokrat imate  stalni popust od 10% dok god ste  na aktivnostima u  centru.
  • Parovi i solo muškarci imaju još dodatni popust 10%,  dok za drugi mesec  ukupan popust za njih je 20%.
  • Nadamo se da ste zadovoljni tako niskim cenama kao što će te biti  zadovoljni brzinom učenja,  poluindividualnom pristupu i  efektima naučenog.

Od opreme treba poneti čistu obuću za prezuvanje i komotnu odeću u kojoj se prijatno osećate, osmeh i to je sve . Ostalo ćete imati kod nas.

Kurs će  držati dugogodišnji plesač Miroslav Srnić , i instruktor u Omladinskog pokreta 11, skoro punih 5 godina. Na otvorenom prvenstvu NS još 2010.god osvojio je zlatnu medalju u plesnim kombinacijama, kategorija stariji seniori. Miroslav je do skoro  bio u organizaciji , i DJ plesnih večeri u Kulturnoj stanici Eđšeg, gde je  uspeo da dobrim postavkama, entuzijazmom i  lepim večerima  afirmiše i promoviše plesnu kulturu grada Novog Sada, do prepoznatljivog i cenjenog.

Informacije i prijave na tel. 066 477 377

Na kraju polaznicima posebna nagrada za prva 2 para, odnosno prava tri muškarca koja se prijave  do 7. maja: ukupni popust prvog meseca za njih  je 50% od cene!

Pozdrav  svim novim ljubiteljima plesa.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone