Petak 9.03.2018. u 19:00h predavanje “Ja to mogu” predavač Ksenija Mijatović ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Svako na ovom svetu , bez izuzetka, želi da živi svoj život ispunjeno, zadovoljno, u miru, okružen ljubavlju svojih najdražih, najmilijih. Želi da pronađe svoju srodnu dušu i da bude voljen i voli. Neki od nas sa lakoćom dođu do svega željenog,ali mnogi od nas ipak ne. Tada duša dobije poziv, onaj duboki , moćan ,koji je često obojen patnjom, tugom, ali to je poziv koji obećava , to je ono svetlo koje uvek sija u nama čak i kada je naizgled sve mračno . Taj poziv  vodi promeni,a  put promene nije lak. Kamenit je i turbulentan, često bolan, ali vodi novom životu, drugačijem, boljem. SVE možemo postići , ali za SVE je potreban prvi korak a, prvi korak je naučiti da volimo sebe .

Zato ponovo pričamo o ovom prvom koraku.

U čemu je razlika između egoizma i ljubavi prema sebi? Da li ja mogu da volim sebe? Da li znam kako to da učinim ?  kako da istrajem u tome a da ne osećam krivicu ? Ako počnem više da volim sebe hoće li se sve promeniti? Šta onda da radim ako se promeni i ono što ne želim da menjam? Šta ako me partner više ne bude želeo takvu ? Da li ću izdržati dovoljno dugo da bih promenila svoj život?

Čekam vas širom raširenih ruku i srca da podelim sa vama svoja iskustva, da odgovorim na sva vaša pitanja a onda za vikend da „zasučemo rukave“ i da krenemo putem promene!

Vaša Ksenija

Ksenija Mijatović, master psiholog i integrativni psihoterapeut

  • Sertifikovani hipnoterapeut
  • Sertifikovani Heal Your Life trener po metodi Lujze Hej

” Ja sam Ksenija Mijatović. Pre svega, mama jednog Relje, a uz to psiholog i estradni umetnik. Do svoje 27 godine živela sam  u Novom Sadu,potom  Beograd postaje moj dom.

Izdala sam nekoliko studijskih albuma, osvajala nagrade na brojnim muzičkim festivalima i provodila se nezaboravno. Osvajala sam ljude svojim glasom i dušom, ali ne samo pevanjem, već i svojim rečima…I tako  2013. godine moj  život dobija potpuno novi smisao i pravac…

Završila sam obuku i postala licencirani trener HYL (Heal Your Life) programa Lujze Hej, a iste godine dobila i sertifikat “Uvod u integrativnu terapiju” dr Kena Evansa.

Shvativši da sam time samo zagrebala površinu velike oblasti motivacije, ličnog razvoja i samopomoći, odlučila sam da svoje znanje i veštine dignem na viši nivo pa sam se vratila u studentsku klupu i upisala studije psihologije u Novom Sadu. Želja za znanjem i razumevanjem  tajni ljudske duše, dopunila je moju biografiju  novim  zvanjem , danas sam:

U godinama koje su predamnom, učiniću sve kako bih inspirisala ljude da prigrle život obema rukama, kao što su i meni mnogi divni  ljudi pomagali da učinim to isto…”

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone