Petak 3.11.2017. u 18:30h radionica “Najbolja od svih osveta je SREĆA” predavač i autor knjige Slavica Squire

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Za prijavu na radionicu treba da popunite formu ispod teksta na sajtu www.slavicasquire.com.

Verujem da već znate da je nova knjiga Slavice Squire pod nazivom ”Najbolja od svih osveta je SREĆA” u knjižarama. Knjiga je namenjena ljudima koji žele isključivo da se bave svojom srećom i da se rasterete svega što nose iz prošlosti, da zaleče svoje rane, da dozvole da ”otpadnu kraste” i da srećno i rasterećeno žive sada i ovde dok idu ka svojoj svetloj budućnosti. U knjizi se nalazi puno efektnih metoda, kroz koje vas vodi Slavica, korak po korak, a sve su to isprobane metode koje su njoji koristile da učini svoj život predivnim. Osim toga ima i po neka Slavicina lična priča da probudi vašu hrabrost i da vam bude inspiracija.

radionica-sreca
Specijalno za vas Slavica je pripremila premijernu radionicu po knjizi, a na kojoj ćete imati priliku da dobijete potpisanu knjigu i sa njom da prođete kroz sve vežbe. Zbog velikog interesovanja otvorili smo još dva termina na dve lokacije:

1. Beograd 21. oktobra 14h u divnom ambijentu Madlenijanuma

2. Novi Sad 3. novembra 18.30h u Hipokrat joga studiju.

Vas ima nekoliko hiljada, a premijerna radionica ima ograničen broj mesta. Budite jedan od najbržih, povedite sa sobom nekoga do koga vam je stalo i vidimo se uskoro. Sve što treba da uradite je da popunite formu ispod teksta na sajtu www.slavicasquire.com. Biće Vam poslati podaci za uplatu kotizacije, kojom ćete da rezervišete svoje mesto, plus dobijate na poklon knjigu koja u knjižarama košta 999 dinara, uz to još i izvanrednu radionicu posle koje ništa više neće biti isto. Osim što je to jedna divna mogućnost da provedemo veče zajedno, biće i izuzetnih iznenađenja, a sve to za samo 2000 dinara.

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone