Petak 17.08.2018. u 19:00h predavanje “DETOKSikomanija-kako se u svemu tome snaći?” predavač Goran Kojić ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

DETOKSIKOMANIJA I MI.
KAKO SE U SVEMU TOME SNAĆI, KAKO SEBI TRAJNO POMOĆI?

Na kraju predavanja biće organizovana mala nagradna igra. Dva učesnika nagradne igre će dobiti nagradu besplatnog učešća u jednodnevnoj radionici „Holi Detoks Total“, koja će se održati sutradan, na istom mestu. A tri učesnika dobiće knjigu predavača „101 pouka o razumevanju“.

Većina ljudi danas pati od posledica intoksikacije: spoljašnje i unutrašnje. Ne samo na fizičkoj, nego i na mentalno-emocionalnoj ravni sopstvenog organizma/bića. Zato se danas uostalom toliko i govori o detoksikaciji. Taj pojam je toliko prisutan da slobodno možemo konstatovati da je u toku – detoksikomanija. Kako se u svemu tome snaći i kako sebi trajno pomoći?

Uzmimo samo primer sa pojmom i problemom zvanim: aflatoksini. Toliko je bilo panike oko toga u jednom trenutku, kada su kod nas u nedozvoljenoj količini pronađeni u kravljem mleku, da je i naš tadašnji ministar poljoprivrede bio primoran da se pojavi pred TV-kamerama i ispije čašu mleka kako bi nešto pokazao i dokazao. Kako bi umirio javnost.

Nažalost, istina o ovim toksinima je takva da se tu ništa ne događa odjednom, iz jedne čaše mleka, ili jedne šake žita, npr. Stvar je mnogo dublja, podmuklija, baš kao i sa nitritima, natrijum glutaminatom, teškim metalima i sl. otrovima na fizičkoj ravni.

Jednako važna ovoj je i priča o toksinima koji nastaju u nama, kada pogrešno jedemo, mislimo, osećamo… I tako se intoksikujemo.

I na taj način nesumnjivo trasiramo stazu bolesti.

A uglavnom ne umemo da s tim efektno izađemo na kraj. Najbolji primer je kandidijaza, koja je takođe rezultat intoksikacije. Vrtimo se u začaranom krugu, pokušavajući da ovaj ozbiljan i složen zdravstveni problem rešimo parcijalno: nešto pijući, ili nešto (ne) jedući. Nažalost, to je nemoguće. Samo sveobuhvatni pristup daje efektne i trajne rezultate.

O tome govori predavanje Gorana Kojića, sertifikovanog trenera za lični razvoj i detoks-trenera, na kojem ćete čuti i veoma korisne stvari o sredstvima i praksama kojima možete da se permanentno detoksikujete, da efikasno rešavate svoje svakodnevne životne, pa i zdravstvene izazove.

Goran Kojić dipl. ing, sertifikovani trener za lični razvoj i detoks-trener.

Sertifikovan u kliringu Čarlsa Bernera, porodičnom rasporedu (poretku ljubavi) Berta Helingera, floriterapiji…

Živi i radi u Zemunu, kao trener, predavač i voditelj radionica.

U poslednjih 7 godina ima redovnu praksu savetovanja i treninga za lični razvoj, u kojoj primenjuje znanja i iskustva koja je stekao kroz sertifikovane, ali i druge relevantne škole, seminare i radionice.

Osnovao je i uređivao časopise „Zdrav život“ i „Živeti zdravije“. Autor knjige „101 pouka o razumevanju“, u izdanju „3D+“. Autor je i voditelj jednodnevnih i višednevnih radionica, intenziva i škole za holističku detoksikaciju (uma, srca i fizičkog tela).

 

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone