Nedelja 7.10.2018. 10:00-18:00h Obuka za ACCESS BARS® PRAKTIČARE predavač Jovanka Josifović

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

OBUKA ZA ACCESS BARS® PRAKTIČARE

 

Šta ako biste mogli dodati nešto svome životu što može doprineti više radosti, novca, svesti i većih mogućnosti vama i svima oko vas?

Znate li da na vašoj glavi postoje 32 tačke koje kada se nežno dodirnu, bez truda i sa lakoćom, dolazi do otpuštanja svega što vas blokira i ne dopušta da primate i kreirate više? I tada počinju se dešavati čudesne stvari! To je kao kada pokrenete de-fragmentiranje vašeg hard diska i nadogradnja svega što imate na mestu gdje sve radi puno lakše, jednostavnije i sa manje zastoja. Sve misli, osećaji i emocije koje vas blokiraju i zbog kojih stalno i iznova ponavljate iste obrasce u svome životu, otpuštaju se.

Zašto Barsi?

Barsi uče naša tela da primaju. Istovremeno, oslobadjaju nas od svega što nam ne koristi: stresa, strahova, napada panike, umora, ograničavajućih uverenja …

Access Bars® je pomogao na hiljadama ljudi širom sveta da promene mnoge delove svog života i svoga tela, uključujući zdravlje i težinu, spavanje, nedostatak energije, novac, pomanjkanje kreativnosti, entuzijazma i radosti, seks i veze, eliminiše stres i još puno toga! U najgorem slučaju imaćete osećaj kao da ste bili na fenomenalnoj masaži. U najboljem slučaju ceo život vam se može promeniti sa lakoćom, u nešto veće.

http://www.jovankajosifovic.com/sta-je-access-bars-tehnika

AKO ŽELITE DA NAUČITE KAKO SE BARSI RADE

i kako deluju, kako sa njima pomoći sebi i drugima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu… treba da znate:

BARSI se jednostavno uče i već posle jednodnevne radionice/obuke možete postati Sertifikovani Bars praktičar.

Nema preduslova, Barse svako može da nauči!

Obuka za decu do 16 godina je besplatna a od 16-18 godina plaćaju pola cene uz prisustvo roditelja. Oni koji obnavljaju obuku takodje plaćaju pola cene.

VAŠA INVESTICIJA: 240 eur (protivvrednost)

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA: telefona: +381 64 348 7140 ili kod Anite +381 63 568 605

e-mail:dodirsvesnosti@gmail.com

Radionica/Obuka traje 8 sati i za to vreme ćete dva puta dati i dva puta primiti Bars tretman. Dobićete i detaljan priručnik o svemu što treba da znate, pregršt alata, kao i internacionalni Sertifikat i mogućnost da se registrujete kao Access Bars praktičar za ceo Svet a nakon toga možete raditi tretmane sebi, svojim bližnjima ili klijentima.

http://www.jovankajosifovic.com/access-bars-obuka

Voditelj:

Jovanka Josifović

Access Consciousness® Bars Facilitator

Access Consciousness® Body process Facilitator

Access Consciousness® Energetic Facelift Facilitator

#pokrenisvojebarse #getyourbarsrun

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone