Fotografije sa Medjunarodnog dana joge 2018 – Petrovaradinska tvrđava (kod Sata) 16.06.2018. u 8:30h

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Fotografije: ph Šone

Svetski dan joge 16. juna 2018. na Petrovaradinskoj tvrđavi

Svetski dan joge biće obeležen je i u Novom Sadu u subotu, 16. juna 2018. u 8:30h kod Sata na Petrovaradinskoj tvrđavi.
 Ambasada Indije u Beogradu organizuje zajedničku proslavu Svetskog dana joge širom Srbije u koordinaciji sa lokalnim vlastima, joga centrima i domaćim ekspertima za jogu i svim ostalim relevantnim učesnicima. Program proslave Svetskog dana joge u Srbiji je u skladu sa Protokolom, koji su preporčili stručnjaci za jogu iz Indije.

Vlada Srbije je podržala rezoluciju Indije u Ujedinjenim nacijama da se 21. jun proglasi Svetskim danom joge. Ove godine se Dan joge obeležava u  subotu 16.06. zajedničkim vežbanjem u Beogradu 7:00h na Ušću (kod Večne Vatre) i u Novom Sadu 8:30h na Petrovaradinskoj tvrđavi (kod Sata).

Za više detalja o proslavi Svetskog dana joge u Srbiji pogledajte na sajtu Ambasade Indije u Srbiji (www.eoibelgrade.gov.in)
Fotografije sa prošlogodišnjeg Dana joge 17.06.2017.
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone